Хто з хмельницьких школярів отримає персональні стипендії? (СПИСОК)

Хто з хмельницьких школярів отримає персональні стипендії? (СПИСОК)
Фото ілюстративне

У списку — 29 обдарованих учнів та вихованців місцевих шкіл і гуртків. 

Відбір кандидатур для призначення персональних стипендій цього року розпочали ще наприкінці червня. Пропозиції можна було надсилати в Департамент освіти і науки до 15 липня. Після цього комісія обрала щасливчиків, котрі цьогоріч отримають персональні стипендії за досягнення в науці та мистецтві. 

У міській раді повідомили, що цьогорічний список стипендіатів становить майже три десятки школярів. Частина з них — старшокласники міських шкіл. Багато вихованців гуртків та творчих колективів. 

Серед майбутніх стипендіатів — переможці Малої академії наук, олімпіад та творчих конкурсів.

Відео дня

Список обдарованих дітей, які отримають персональні стипендії у 2022:

*натиснувши на іконку "і" можна детальніше прочитати за що конкретно кожен школяр отримав нагороду

Додамо, що розмір щомісячної стипендії становить 50 відсотків прожиткового мінімуму. Стандартний прожитковий мінімум з липня 2022 становить 2 508 гривень, а з грудня 2022 збільшиться до 2 589 гривень. Тобто, діти отримуватимуть персональні стипендії в розмірі 1 254 гривні (до 1 грудня) і 1 294, 5 гривень (з 1 грудня). Школярі отримуватимуть стипендії вже з вересня. 

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up