Четверо кам'янчан склали мультитест на 200 балів

Четверо кам'янчан склали мультитест на 200 балів
Фото випусників зі сторінки Кам'янець-Подільської міської ради

Випускники здобули найвищий бал в Національному мультипредметному тестуванні з української мови та математики.

Цьогоріч замість ЗНО в Україні ввели Національний мультипредметний тест (НМТ). Він складається з трьох предметів — українська мова, математика, історія України. Це пов'язано з повномасштабним вторгнення росіян та бойовими діями в країні. 

Мультитест проходить у 3 сесії. Основна сесія розпочалась 18 липня та триватиме до 10 серпня. 

Тож всі, хто потрапив в основну сесію та вже склав тестування отримують результати. Найвищий бал, який можна здобути на НМТ, — 200. Набрати їх не так і просто, адже питання на мультитестуванні аналогічні питанням ЗНО. 

Відео дня

Не зважаючи на всі труднощі та перипетії в освітньому процесі, випускники шкіл Хмельниччини демонструють гарні результати. А четверо одинадцятикласників з Кам'янця склали мультитест на максимальні 200 балів.

— Троє учнів НВК №14 змогли якісно підготуватися і отримати по 200 балів на національному мультипредметному тестуванні. Це Підпанюк Віталій (українська мова та математика), Янчук Єлизавета (математика), Железняк Світлана (математика).  200 балів одразу з двох предметів (українська мова та математика) отримав і випускник ЗОШ №8 Єгор Богарчук, — повідомляють в мерії міста.  

Наразі це ще не всі результати тестувань. 

Нагадуємо, хто не встиг зареєструватися та пройти тестування в основну сесію — в серпні розпочнеться додаткова реєстрація для участі в НМТ. Вступники отримають можливість зробити це під час спеціального періоду.

Що для цього потрібно:

А ви чи ваші діти/родичі/знайомі вже пройшли тестування? Хваліться успіхами в коментарях. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Гізелла Лукіна

    Наші діти найкращі та найрозумніші
  • Людмила Старічкова

    Молодці! Вітаю!  Бажаю здоров'я, терпіння, мирного неба і щасливого майбутнього. Нехай всі задумані  мрії обов'язково збуваються.
  • Валентина Розгон

    Розумні діти. Хай щастить.
  • Ирина Ермакова

    Розумнічкі наші ! Вітаємо! Пишаємося!

keyboard_arrow_up