Рейтинг шкіл Хмельницького за кількістю золотих та срібних медалей (ІНФОГРАФІКА)

Рейтинг шкіл Хмельницького за кількістю золотих та срібних медалей (ІНФОГРАФІКА)
Фото з сайту Хмельницької міської ради
  • 197 учнів цього року отримали медалі за особливі успіхи в навчанні.

  • Дізнавайтеся, де видали найбільше, а де не було жодної.

Кожного року випускників хмельницьких шкіл, які мали особливі успіхи в навчанні, нагороджують золотими та срібними медалями. Золоті вручають, якщо всі оцінки в атестаті в межах 10-12 балів, срібну — якщо є максимум дві «дев’ятки», а всі решта — 10-12.

Цього року медалі отримали 197 учнів шкіл Хмельницької ОТГ. Такі дані надали у департаменті освіти і науки міської ради у відповіді на запит журналіста vsim.ua. Як і минулого року, лідерами є гімназії №1 та №2, а також ліцей №17. На них припадає майже третина всіх медалей. При цьому жодної не видали учням НВО №23. Більше дізнавайтеся з інфографіки.

Відео дня

 

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Читач50

    До речі, для того , щоб викладач сам відчув свою роль і свою відповідальність в навчальному процесі, в анкеті ЗНО випускника необхідно, щоб крім графи з НЗ  учень вказував Прізвище викладача, який , на думку учня , надав йому найбільше знань у вивченні предмету (посприяв цьому)
  • Читач50

    Оцінювати. потрібно не по тому, в якому навчальному закладі скільки "намалювали" медалей , а по інших критеріях ,пов'язаних з незалежним оцінюванням. Рейтинг НЗ складати не загальні а по предметах. Хоча потім можна і загальний.

    І таке оцінювання  необхідне насамперед майбутнім випускникам і їх батькам. Якщо учень планує пов'язати своє життя з , наприклад, технічною спеціальністю.то йому слід звернути увагу на навчальні заклади, випускники яких отримали вищі бали з точних наук ( відповідно математика, фізика, хімія, ініорматика) тощо.

    Рейтинг з того чи іншого предмету складати по  таких критеріях. 1) загальна к-ть випускників этого НЗ, 2) к-ть випускників  НЗ, що взяла участь в ЗНО з указанного предмету,3)середній бал результату ЗНО усіх випускників НЗ з цього предмету,4) найвищий бал ЗНО, отриманий випускником НЗ 5) к-ть випускників, що не отримали достатнього рівня.

    Тільки так ми зможемо оцінити якість освіти з того чи іншого предмету в конкретному НЗ
  • Марія Жук

    А як може бути що золоти медлів більше ніж срібних,цеж очевидно що за вуха витягли усіма способами
  • Читач86

    Честно говоря: всё это купленое!Пару учеников может по настоящему,а остальное туфта!

keyboard_arrow_up