Керівники закладів профтехосвіти Хмельниччини отримали відзнаки від МОН

Керівники закладів профтехосвіти Хмельниччини отримали відзнаки від МОН
Тут і далі фото з сайту Департаменту освіти і науки молоді та спорту

Відзнаки від Міністерства отримали 6 директорів навчальних закладів. Дізнавайтеся хто саме. 

Минулого тижня в обласному центрі відбулась оперативна нарада освітян. Під час зустрічі педагоги обговорили проблеми, поточний стан справ, здобутки та перспективи професійної освіти. Крім того, на нараді вирішували яким чином надавати якісну професійну освіту в умовах воєнного стану та покращити матеріально-технічну базу закладів.

Хто отримав відзнаки МОН

Також на зустрічі керівникам закладів професійної (професійно-технічної) освіти області вручили відзнаки Міністерства освіти та науки України. Про це повідомляють в Департаменті освіти, науки, молоді та спорту. 

У повідомленні йдеться, що шістьох керівників відзначили “за ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки України”. Отож, відзнаками нагородили: 

Відео дня

Нагороди освітянам передала генеральний директор директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України Ірина Шумік. 

Нагадаємо також, громадам Хмельниччини придбають 18 шкільних автобусів. Їх куплять за бюджетні кошти. Транспорт оцінили у 46,8 мільйона гривень. Детальніше про це читайте за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up