Майже 11 тисяч випускників писатимуть мультитест на Хмельниччині

Майже 11 тисяч випускників писатимуть мультитест на Хмельниччині
Фото ілюстративне
  • Найбільше зареєструвалось на предмет за вибором — історію України. 

  • Учасників цьогорічного мультитесту просять не розголошувати місце та час іспиту. 

Цього року у Хмельницькій області для проходження національного мультитесту зареєстрували 10 796 бажаючих. Про це повідомляють в Департаменті освіти та науки. 

Найбільше учасників обрали третім предметом історію України (62,5%) та англійську мову (21,2%). Наразі створили 26 тимчасових екзаменаційних центрів у 16 ​​населених пунктах. Саме тестування пройде у 2 змінах з 5 по 20 червня.

Учасникам основної сесії вже повідомили про день і місце проведення тестування. Вони отримали можливість завантажити запрошення на тест.

Відео дня

У запрошенні зазначено місце, дату і час проведення тестування і доступне воно в персональному електронному кабінеті учасника НМТ.  Наразі в усіх громадах області завершують готувати тимчасові екзаменаційні центри.

— Рекомендуємо всім учасникам цього НМТ не розголошувати інформацію про місце та час проведення тестування, — закликають в Департаменті освіти та науки. 

Тестування

Тестування проходитиме у дві сесії. Основна триватиме з 5 до 23 червня, додаткова – з 11 до 24 липня. Завантажити запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проведення тестування, учасники основного періоду зможуть не пізніше ніж за 10 днів до її початку. А от додаткового – не пізніше ніж за 3 дні.

Результати першого етапу НМТ можна буде переглянути у персональних е-кабінетах до 28 червня, другого – до 29 липня.

В УЦОЯО підготували демонстраційні варіанти тестів з усіх предметів. Ця інформація допоможе у виборі предмета додаткового блоку. Відомості про те, де можна пройти НМТ за кордоном — за посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    Складайте, пишіть, тестуйтесь - але ваша трускавка у Польщі вже дозріває.

keyboard_arrow_up