Нові правила прийому: в який садочок хмельничанам віддавати дитину (КАРТА)

Нові правила прийому: в який садочок хмельничанам віддавати дитину (КАРТА)
ЗДО № 9 «Кобзарик». Фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Більшості батьків доведеться віддавати дітей до садочка, який розташований найближче.

  • Переглядайте карту закладів та адрес обслуговування.

У заклади дошкільної освіти Хмельницької ОТГ першочергово зараховуватимуть дітей, які мешкають на території обслуговування відповідних закладів. Про це йдеться на сайті департаменту освіти міської ради. За кожним із закладів уже закріплена територія обслуговування.

Дітей поза відповідними територіями обслуговування також зараховуватимуть, однак вже після зарахування «першочерговиків» та за наявності вільних місць.

2022 року приймання заяв від батьків на зарахування дітей триватиме від 1 квітня до 31 серпня. До заяви потрібно додати копію свідоцтва про народження, медичну довідку та висновок про те, що дитина може відвідувати заклад.

Відео дня

Для зарахування дитини з особливими освітніми потребами та утворення інклюзивних груп до заяви про зарахування додається висновок інклюзивно-ресурсного центру про комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини.

Для зарахування дитини з інвалідністю до відповідної заяви додаються:

Переглядайте також карту закладів дошкільної освіти Хмельницької ОТГ зі вказаними адресами обслуговування. Натискайте на позначку, аби відкрити список.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ольга Лавренова

    Совсем с ума сошли, живём в центре, а садик на ЖД вокзале. Сами туда ходите, козлы

keyboard_arrow_up