Останній дзвоник продзвенів, а хмельницькі школярі продовжили святкувати

Останній дзвоник продзвенів, а хмельницькі школярі продовжили святкувати
В учнів загальноосвітніх шкіл міста закінчився навчальний рік. Після офіційної частини, попрощавшись з вчителями, діти вирушили на гуляння.

Сьогодні, 29 травня, у Хмельницькому святкували останній дзвоник. Журналісти «ВСІМ» бачили школярів і в парку Чекмана, і на пляжі, і навіть у дворах. У святковому вбранні вони гуляли по всьому місту. З-поміж людей їх, також, виділяє і щира посмішка та непереривні радощі. У них сьогодні свято.

Від неповнолітніх не було відбою продавцям фаст-фуду. Після насиченого дня діти втамовували голод на майданчику біля Дитячого світу і на Проскурівській.
Інші піднімали собі настрій різноманітними акціями. За розпиванням алкогольних напоїв помічені не були, можливо, чекали поки стемніє. На літніх майданчиках кафе та барів, що на центральній пішохідній вулиці міста, їх також не було. 

Але для одинадцятикласників свято ще не закінчене, адже попереду - урочисте вручення атестатів та випускний вечір. А після цього знову за підручники, щоб підготуватися до ЗНО.
Випускниця Поліна вирішила підняти настрій не тільки собі, а й іншим. Разом із подругами вона обіймала перехожих. Інколи дівчата зупиняли навіть велосипедистів.
Ці дітлахи щойно закінчили 9 клас рідної для них школи №20. Сьогодні вони радіють від солодкої вати та роблять селфі на пам'ять.
Куди не глянь – усюди дівчата з пишними бантами на голові в красивій шкільній формі та легені у костюмах та вишиванках.
Випускники 12-ї школи сьогодні веселяться. Але й не забувають про важливий завтрашній день, коли їм вручатимуть атестати про освіту.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • zeila2007

    Цікаво, чого дівчата в шкільній формі  учнів СРСР, яке відношення вони до неї мають. Чому не вдягнути гарну вишиванку, яка є актуальна на сьогоднішній день!?
  • Анонім

    "Куди не глянь-....дівчата в красивій шкільній формі"--чия це шкільна форма, чому вона "красива"??? Це шкільна форма учнів СРСР, яке відношення до неї мають сучасні випускники шкіл?!  Автор статті "не в темі"?

    PAL reply Анонім

    Что родители купили, то девчата и носили. Мне понравился твой глаз, зацепил всех сразу, в раз.
  • Первушина Ирина

    тре було в дворики біля 17-16 школи зайти.. і побачили (засняти) як ці випускники/випускниці п'ють пиво 2банки на 4х на брудершафт ( ще в день), та курять і п'ють каву з рукавички ;)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up