У хмельницьких школах призупинили навчання. Але карантин не оголосили

У хмельницьких школах призупинили навчання. Але карантин не оголосили
Завтра, 20 січня, хмельницькі учні не підуть до школи. Як пояснили в управлінні освіти, навчальний процес призупинили через епідеміологічну ситуацію.
Батькам учнів запропонували не пускати дітей до навчальних закладів. Аби вберегтись від можливого вірусу, школи тимчасово закриють. Попередньо до 25 січня. 
- Це не карантин. Від завтра ми призупиняємо навчальний процес у зв’язку з епідемією. Розпорядження ми ще не бачили. На який термін – поки невідомо, - говорить «ВСІМ» заступник начальника управління освіти Тетяна Дупляк.
Дитячі садочки та вищі навчальні заклади працюватимуть у звичному режимі. 
Нагадаємо, в Україні зафіксували смертельні випадки від грипу. Аби вберегтися від можливої загрози, у школах Хмельницького ще минулого тижня почали обмежувати масові заходи і колективне відвідування дітей інших закладів. Школярі проходили обов’язкове обстеження лікарів. Однак освітяни запевняли, що про карантин поки не йдеться. 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анонім

    Полуміри зі страху, карантин  це дезінфекція шкіл. А це так окозамилювання шоб нічого не робити. Ніби працюють.
  • наталья муляр(пахар)

    Молодці, хоча б один раз поступили вірно.У нас зазвичай карантин - коли вже масове захворювання, а так хоч якось намагаються попередити .

    Гоций Алина reply наталья муляр(пахар)

    Отож!!!

    Ксенія reply наталья муляр(пахар)

    Не знаю ,що  попередили ,але НВК 4 відсутні  190 учнів  тільки молодшої  школи. Не  вважаю ,що  попередили  ,коли  всі  області  ,що з нами граничать ,закрили школи вже давно.А в нас  видно  бюрократія  та  паперова  волокіта  не  давала закритити.І  навіть  тепер  -це  не  карантин ,це  просто призупинили  навчання.Можливо   такі  висновки  СЕС Хмельницького ,а можливо  в  нас  не  призначили ще  кірівника  Управління освіти,а   В.о  керівника  Дупляк  Т.В  зайнята  в  комісії  перейменуванням  вулиць (декомунізація).Бачу  ,яка  ситуація  в школах  ,не  думаю  ,що  наші  бюрократи  все  зробили  вчасно .Як  минулі  рази : вірус в розгарі  ,а  в нас  діти  вчаться  ,коли  оголошують карантин  ,то левова частка  учнів  вже  виздоровіла  та весь  карантин  на  вулицях ,на  снігу  гасають.Тиняються  по  вулицях ,бо  піти нікуди -всі  заходи  обмежені......

    Анонім reply Ксенія

    Науя нам втюхивают тот декоммунизм. Его уже нет, этого коммунызма. Забыли и поехали строить будущее!!! Так нам ура-патриоты и разные бездельники-активисты, достают скелет коммунизма, показывают что он есть, и начинают с ним бороться. Запрещают его смотреть, и сами тащат перед очи напоказ.Засоряют мозг А простачки ведуться

    Анонім reply Ксенія

    Ксеня, ти здорова? Чи в тебе грип? 11 січня тільки закінчилися канікули. діти вийшли і через тиждень відправили на карантин Що не так.

    Ксенія reply Анонім

    Судячи  по вашому триколорному прапорцю ,ваше мислення зрозуміле.Насолоджуйтесь гриппом !

    Анонім reply Ксенія

    Не суди по прапору, суди по словам людини, а не народу.

    Ксенія reply Анонім

    Можливо грип у Вас ,а  цей  тиждень від 11 січня  скільки хворих ,при тому  що  інші  обл .закрили раніше ?

    Анонім reply Ксенія

    У нас все як не в людей
  • Анонім

    То добре що приняле таке рішення,перервуть ципочку цю. і в такий мороз  опасно дитину в школу пускати, щоб не впала не замерзла
  • Ксенія

    По всій  Україні карантин -в Хмельницькому  ні ,просто призупинили навчання ..

    Лэля Баранова reply Ксенія

    аааааааааааааааааааааааааааа

    Анонім reply Ксенія

    Ну взагалі то епідемія грипу і карантинт на 1— 2 місяця
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up