У Хмельницькому стартував набір на курси української мови

У Хмельницькому стартував набір на курси української мови
  • Заняття проводяться безкоштовно для всіх охочих. 
  • Дізнавайтеся коли розпочнуться уроки та як зареєструватися на курс.

Для охочих вивчити солов’їну чи підтягнути свій рівень у Хмельницькому проводять спеціальні заняття. Один із таких курсів для переселенців веде місцевий письменник Юрій Даценко. Про що говорять на заняттях та чому гості міста прагнуть вивчити українську читайте у матеріалі “Я не хочу розмовляти мовою ворога”: репортаж з курсів вивчення української у Хмельницькому

Курси з вивчення української мови також проводить «Центр професійного розвитку педагогічних працівників». Це комунальна установа Хмельницької міської ради. Навчання організували для дорослих гостей міста, а також для тих, хто хотів підвищити особистий рівень володіння українською мовою.

Тут і далі фото з сайту Хмельницької міської ради

Перший потік проходив в березні-травні 2022. На нього зареєструвалися 1300 слухачів. Для тих, хто не зміг займатися в онлайн-форматі, на базі ліцею №17 організували очні заняття. Курс складався із восьми занять та охоплював найважливіші теми з усіх розділів вивчення предмета “Українська мова”.

Відео дня

По завершенні навчання усі слухачі отримали сертифікати. А в “Центрі розвитку педагогічних працівників” стартував запис охочих на новий набір. Навчання запланували розпочати в серпні. Курс вивчення української проходитиме цього разу лише онлайн. 

Зареєструватися можна за посиланням

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up