Випускник з Хмельниччини склав мультитест на максимальні 600 балів

Випускник з Хмельниччини склав мультитест на максимальні 600 балів
Фото зі сторінки Вйтовецького ліцею

Трикратний 200-бальник мешкає у Війтовецькій громаді.

В Україні завершилась основна сесія мультипредметного тестування, яке цьогоріч замінило традиційне ЗНО. Він складається з трьох предметів — українська мова, математика, історія України. Мультитест проходить у 3 сесії. Основна сесія тривала до 10 серпня. 

Перші результати з рекордними 200-ма балами вже сповістили випускники Кам’янеччини. Четверо кам’янчан склали тестування з української мови та математики на максимальний бал. 

У Хмельницькому також є гарні результати – одразу 13 випускників гімназії №1 отримали максимальних 200 балів в мультипредметному тесті. Десятеро з них склали математику на найвищий бал, а двоє набрали по 200 з математики та історії. Це, кажуть освітяни, сталося вперше з 2005 року.

Відео дня

Та справжній рекорд побив одинадцятикласник з Війтівців. Йому вдалося набрати одразу 600 балів — по 200 балів з кожного предмету. Це найвищий показник, який можна отримати на тестуванні. 

— Маємо крутезні новини! Одинадцятикласник нашої громади Арсен Долічний набрав максимальні 600 балів під час написання мультипредметного тесту! Трикратний 200-бальник - Арсен Долічний — цілеспрямований і талановитий випускник Війтовецького ліцею, — повідомляють у Війтовецькій тергромаді

В тергромаді вітають майбутнього абітурієнта та дякують батькам за виховання:

— В умовах сьогодення, коли ми щодня чекаємо хороших новин, маємо одну мега хорошу Випускник нашого ліцею, Арсен Долічний отримав максимальний результат - 600 балів із НМТ (ЗНО)!!! Висловлюємо щиру подяку батькам за виховання сина! Ми пишаємося тобою, Арсене! — зазначила в дописі педагог ліцею Наталія Крищук. 

Нагадуємо, хто не встиг зареєструватися та пройти тестування в основну сесію — в серпні відбулась додаткова реєстрація для участі в НМТ. Вступники отримали можливість зробити це під час спеціального періоду.

Що для цього потрібно:

А ви чи ваші діти/родичі/знайомі вже пройшли тестування? Хваліться успіхами в коментарях. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (31)
  • Наталя Рудоман Лісова

    М о Л о д е ц ь.А кажуть , що освіта найкраща лише за кордоном.Наші українські діти це спростовують.Хто працює , той і має результат . Наші сільські діти працюють без репетиторів і досягають високих балів.Це все добре ,тільки боляче , що після закінчення Вузів, не кожна дитина може отримати роботу , хоча має диплом з відзнакою.Хай тобі щастить юний українцю.
  • Наташа Багрий

    Молодець! Вітаю!
  • Галина Чорна

    Молодець. Успіхів тобі і здійснення мрій під мирним небом України
  • Юлия Маслянко

    Неймовірно👨‍🎓Молодець.

keyboard_arrow_up