Випускники хмельницької гімназії №1 встановили рекорд під час здачі мультитесту

Випускники хмельницької гімназії №1 встановили рекорд під час здачі мультитесту
Скрін з відео

Одразу тринадцятеро випускників одного закладу склали мультитест на максимальних 200 балів.

В Україні завершилась основна сесія мультипредметного тестування, яке цьогоріч замінило традиційне ЗНО. Він складається з трьох предметів — українська мова, математика, історія України. Мультитест проходить у 3 сесії. Основна сесія розпочалась 18 липня та тривала до 10 серпня. 

Перші результати з рекордними 200-ма балами сповістили випускники Кам’янеччини. Так, четверо кам’янчан склали тестування з української мови та математики на максимальний бал. 

Хмельницький також не пасе задніх. Одразу 13 випускників гімназії №1 отримали максимальних 200 балів в мультипредметному тесті. Десятеро з них склали математику на найвищий бал, а двоє набрали по 200 з математики та історії. Це справжній рекорд вперше з 2005 року.

Відео дня

— В мене дійсно трусилися руки, коли я нажимала, щоб подивитися свій результат. І коли висвітилися ці цифри, мене питають “який результат?”, я кажу, “ну ніби 200, але поки не прийдуть в електронний кабінет, я не повірю”, — розповідає випускниця Іванна Царук.

Одразу двоє одинадцятикласників: Віра Кузмінська та Макарський Максим набрали 200 з математики та історії України. Віра зізнається, виконала всі завдання за 40 хвилин, а результат отримала за 1,5 години. Каже, тест був легший, ніж вона очікувала. Та все ж результатом з історії дівчина вражена. 

Обидві випускниці отримали цьогоріч золоті медалі. До тестування готувалися дистанційно з вчителями та репетиторами. Детальніше про це дивіться у сюжеті телеканалу “Місто”:

 

Нагадуємо, хто не встиг зареєструватися та пройти тестування в основну сесію — в серпні розпочнеться додаткова реєстрація для участі в НМТ. Вступники отримають можливість зробити це під час спеціального періоду.

Що для цього потрібно:

А ви чи ваші діти/родичі/знайомі вже пройшли тестування? Хваліться успіхами в коментарях. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Alla Dovbysh

    Подякуйте ще репетиторам,не замовчуйте їхнього внеску...
  • Лариса Майстер

    Молодці👍
  • Елена Бобирь

    Приємно читати такі рекорди по знаннях учнів,а також заслуга і вчителів! Такі педагоги дійсно заслуговують надбавку за престижність професії і пілвищення категорій!!! Випускникам щасливої дороги під мирним небом України!Молодці!!!
  • Валентина Дудка

    Молодці!!!!!!

keyboard_arrow_up