ЗНО - 2017: комісія визначила поріг тесту з української мови

ЗНО - 2017: комісія визначила поріг тесту з української мови
  • Експертна комісія встановила поріг "склав/не склав" за тестування з української мови та літератури.
  • Всі, чий результат дорівнює порогу або вищий за нього, можуть подавати документ на вступ до обраних вишів.
  • Результати ЗНО з української мови обіцяють оприлюднити до 15 червня. 

Сьогодні, 14 червня, відбулось засідання експертної комісії УЦОЯО. Вона встановила пороговий рівень для ЗНО з української мови та літератури. Цьогоріч поріг "склав/не склав" оцінювання з української мови становить 24 тестових бали. Таке рішення, повідомляє "Освіта.ua" прийняли під час засідання, що відбулось в МОН. 

Загальна кількість абітурієнтів, які не склали ЗНО з української мови та літератури в Україні становить 17 359 чоловік. Це 7,55% від всіх учасників оцінювання. Ті абітурієнти, чий результат дорівнює порогу чи перевищує його можуть подавати ЗНО з української мови під час вступу до обраних вишів. 

Максимально учасник ЗНО міг отримати 104 тестових бали, за умови правильного виконання всіх завдань. 

Відео дня

Бали за ЗНО також мають бути зараховані як результат державної підсумкової атестації з української мови. Таблицю відповідності тестових балів 12-бальній системі оцінювання комісія затвердить згодом. 

Результати ЗНО з української мови та літератури мають оголосити учасникам до 15 червня. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up