ЗНО-2017: як пройшла основна сесія на Хмельниччині

ЗНО-2017:  як пройшла основна сесія на Хмельниччині
  • Основна сесія ЗНО-2017 завершилась. Всі учасники вже отримали результати на своїх інформаційних сторінках.
  • У Хмельницькій області участь в незалежному оцінюванні взяло 7600 абітурієнтів.
  • Тут зафіксували лише 3 порушення під час написання тестів з української мови та математики.

Від сесії до сесії. ЗНО-2017 стартувало 23 травня і завершилось 16 червня. У Хмельницькій області участь в оцінюванні взяли 7634 абітурієнти. Вони здавали тести з не більше, ніж 4 предметів. А на вибір мали 12.

У Вінницькому регіональному центрі оцінювання якості освіти повідомляють, що загальна явка учасників тестування в області становить 98%. Перед проходженням до пункту тестування під час кожного оцінювання абітурієнтів обшукували металодетектором. А на самих тестах були присутні спостерігачі. За всю сесію у Хмельницькому та Шепетівці зафіксували лише 3 порушення. Двоє абітурієнтів списували зі смартфонів під час тестування з української мови. Ще один – на тестах з математики. У них забрали роботи, а результати ЗНО цього року вже не зарахують.

За результатами трьох ЗНО випускникам шкіл зарахують бали з державної підсумкової атестації. Це оцінювання з української мови, математики та історії України. З двох останніх абітурієнт може вибрати один предмет чи обидва. Якщо здавав ЗНО з історії та математики водночас, то на ДПА зарахують лише один. Який саме? Випускник вказує це ще до отримання результатів.

Відео дня

На сьогодні відомі результати оцінювання з усіх мов, математики, історії України та біології. Вони розміщені на інформаційних сторінках учасників та навчальних закладів. У ВРЦОЯО кажуть, що на загал результати винесуть не раніше середини липня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up