7 малюків від сурогатних матерів. Родину бізнесмена з Хмельницького підозрюють у торгівлі дітьми

7 малюків від сурогатних матерів. Родину бізнесмена з Хмельницького підозрюють у торгівлі дітьми
  • В Грузії затримали громадянку України із 10 дітьми. Слідчі стверджують, що Юлія Сусляк - учасниця злочинної схеми з продажу дітей на органи.
  • Правоохоронців насторожило те, що семеро її дітей народилися в один рік.
  • Окрім того, свою 11 дитину родина поховала "при дивних обставиннах" у Москві.

37-річну Юлію Сусляк з Хмельницької області разом із 10 малюками затримали в Грузії за підозрою в торгівлі дітьми. Вона прилетіла в Тбілісі рейсом з Москви. За документами жінка є їх матір’ю, однак, поліцію насторожив той факт, що семеро з них народилися у 2017 році.

У поліції заявили, що, багатодітна українка повинна була виїхати на окуповану територію Абхазії та продати там дітей на органи. Згодом виявилося, що в Абхазії Юлія повинна була зустрітися зі своїм чоловіком – бізнесменом, якого підозрюють в організації масштабної будівельної афери. Про це йдеться у сюжеті ТСН. Тиждень. 

  • "На Хмельниччині цю родину знають майже всі. Чоловік - відомий бізнесмен-забудовник. Юрію – 44, а Юлії – 37 років. Вони познайомилися 20 років тому і він одразу її попередив – хоче велику родину, дуже велику", - йдеться у сюжеті.

Як зазначається, після народження трьох власних дітей, усі наступні вагітності в Юлі передчасно переривалися. Тому, родина вирішила скористатися послугами сурогатних мам.

Відео дня
  • "Усе оформлювали офіційно в Києві: висновки лікарів про безпліддя,  агентство, яке шукає жінок і договори з ними, та штучне запліднення. Малюків Сусляків виношували одразу сім жінок. Чому так багато – і лікарі, і сама родина пояснюють: при заплідненні вийшло одразу 7 ембріонів і кожному з них родина дала шанс".

У 2017 році у Юрія починаються проблеми з бізнесом. Тож, він передає свою частку партнерам і переїжджає з родиною в Росію. У Підмосков'ї вони винаймають великий маєток. Де, за словами, матері Юрія, сталася трагедія.

  • "Малих купали у ванні, дев'ятимісячний Сава послизнувся і захлинувся водою. Врятувати його не змогли".

Однак,  грузинські слідчі в цю версію смерті дитини не вірять. Вони наполягають, що хлопчик був першим, кого пара вже продала.

До слова, після смерті Сави, якого родила родині сурогатна мати, у США Юля народила ще одну донечку. За словами рідних, це було чудо, адже то того Юлії ставили діагноз "безпліддя".

Але й тут грузинські слідчі впевнені, що цю дитину не народили, а купили в Америці, а продати хочуть в Абхазії.

Наразі історія дуже заплутана. Юлія буде під арештом до 20 червня. Слідчі чекають на результати генетичної експертизи.

Детальніше про хід справи дивіться у відео:

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Виталий Мазур

    Демократична  Грузія. Там поборено корупцію....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up