Багатодітній родині загиблого захисника подарували новий будинок

Багатодітній родині загиблого захисника подарували новий будинок
Тут і далі фото Меджибізької селищної ради
  • Будинок родини постраждав від “шахедної” атаки 19 серпня. 

  • А невдовзі сім’ї сповістили, що їхній батько та чоловік загинув на війні. 

Внаслідок терористичної атаки “шахедами” 19 серпня в Меджибізькій та Деражнянській громадах вибуховими хвилями пошкодило майже кожен житловий будинок. Найбільше постраждали села  Головчинці, Голосків, Русанівці, Требухівці. А село Лисогірка було найближче від епіцентру подій і тому йому дісталось найбільше. 

Ми розповідали, що постраждало близько 500 приватних будинків, 2 школи, 3 будинки культури, лікарня, садочок, заповідник “Меджибіж”. У будівлях повибивало вікна та двері, потрощило дахи. Місцеві чули потужні вибухи та бачили дим червоного кольору.

Того дня сильно пошкодило дім багатодітної родини військового у Лисогірці, який перебував на передовій. Оселя стала непридатною для проживання, повідомили у Меджибізькій селищній раді. Згодом, 25 серпня, родині повідомили, що їхній чоловік та батько загинув на війні. Віталія Шевчука поховали 31 серпня. 

Відео дня

Сім’я залишилась без дому та годувальника. Тож у селищній раді за підтримки місцевих підприємців вирішили придбати сім’ї новий будинок. 

У будівлі, яку купили для родини Шевчуків треба було замінити металопластикові вікна, систему опалення та твердопаливний котел, встановити бойлер та електросистему. Це погодилися зробити місцеві меценати:

Родину поселили в оновлений дім. В селищній раді показали як він виглядає:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Іван Геращенко

    За одного загиблого  мають бути виплати більше мільйону . Та родина не вкурсі?))

keyboard_arrow_up