Через сусідство з елеватором село на Хмельниччині засипає багряний "сніг"

Через сусідство з елеватором село на Хмельниччині засипає багряний "сніг"
ustymenkooleh.patrioty.org.ua
  • Жителі села Балинівка на Дунаєвеччині потерпають від  аномального снігопаду.
  • На їхні хати та городи, у колодязі і просто людям на голови з неба падає багряний бруд. На узбіччях доріг його шар подекуди сягає п'яти сантиметрів.
  • Усе це є наслідком сусідства з сучасним елеватором. 

Автомобілі засипані червоними лусочками, подвір'я наче ніколи не метені, вода у відрах вкрита плівкою - саме такими є краєвиди у селі Балинівка, що у Дунаєвецькому районі. Місцеві вулиці засипає "багряний снігопад". А причиною такої "фантастики" є споруда на околиці села - величезний елеватор, де зберігають кукурудзу. Саме її лушпинням, що летить із велетенських сушарок, засипає село. Про це йдеться у сюжеті "ТСН".

"Представник керівництва елеватора запевняє селян, що цей сезон червоного снігопаду останній, бо уже буцімто закуплені фільтри для сушарок... Однак селяни запевняють, що таку ж обіцянку чули у цю ж пору торік, тому віри не ймуть і знову скаржаться у різні інстанції."

Селяни вкотре написали звернення до керівництва самого елеватора з вимогою припинити отруювати їхнє життя – інакше обіцяють протести. 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Vitaliy

    Один придурок написав "сніг" - і все передруковують. Логічно вже писати пил. Сніг має властивіть танути при плюсовій температурі, пил такої властивості не має.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up