Через відключення світла мешканці Шепетівки залишились без води

Через відключення світла мешканці Шепетівки залишились без води

Воду обіцяють подати, щойно запрацює електромережа. 

У Шепетівці виникли проблеми не лише з електрикою, а й з водою. Через аварійне відключення головної підстанції водоканалу від електропостачання, у багатьох районах міста призупинили подавати воду. 

Де немає води

У міській раді Шепетівки повідомляють, що станом на 12 годину 29 листопада води наразі немає всюди, крім районів Старокостянтинівського шосе та Костелу. Також відсутнє водопостачання у споживачів, які користуються послугами залізничного водоканалу.

Бювет, що знаходиться по Старокостянтинівському шосе наразі працює.

Відео дня

Кажуть, таке призупинення тимчасове. Як тільки електромережі запрацюють, воду подадуть  усім абонентам.

— Також, наполегливо просимо обмежити користування каналізаційними мережами Сподіваємось на розуміння, — зазначають в мерії. 

Про подальшу ситуацію обіцяють повідомити незабаром. 

Нагадаємо, сьогодні в Хмельницькій області світло вимикатимуть за графіком аварійних відключень. Детальніше про ситуацію читайте в матеріалі Як на Хмельниччині 29 листопада відключатимуть світло. А ще через відключення магістральної електропідстанції без електрики залишиться 6 громад. Також у вівторок мешканці чотирьох вулиць залишаться ще й без води. Де саме відключать воду в Хмельницькому читайте за посиланням. 

Додамо, що в Україні розгорнули новий проект – «Пункти незламності». Його створили задля підтримки людей, які через масовані російські обстріли залишаються без базових потреб. Це місця, куди кожен зможе прийти в разі тривалого відключення електроенергії. До слова від вчора відкритими по всій країні є більше 3 тисяч таких пунктів. 

При таких “Пунктах Незламності”, незважаючи на відключення електроенергії, передбачається наявність: тепла, води, освітлення, інтернету, живлення для мобільних, місця для відпочинку, аптечки та забезпечення мам і дітей. 

Дізнатися детальніше про "Пункти" та переглянути де вони знаходяться можна за посиланням. 

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Тетяна Яроцька

    Виставка: нема світла - нема води.
    Так що Шепетівка - ми з вами!
  • Людмила Накапюк

    Немає води в Раково , хоча про це міська влада чомусь не повідомляє

    Андрей Кузнецов reply Людмила Накапюк

    Людмила Накапюк це в пiар не входить...

keyboard_arrow_up