Чому Хмельницька ОДА не проводить «коронавірусні» брифінги

Чому Хмельницька ОДА не проводить «коронавірусні» брифінги
Фото з останнього (поки що) онлайн-брифінгу ОДА, який проводив Роман Примуш. Фото з сайту Хмельницької ОДА
  • Від початку карантину в режимі онлайн хмельничанам розповідали новини про COVID-19.

  • Спершу прямі трансляції проводили щодня, пізніше — через день.

  • З приходом в адміністрацію нового голови проводити брифінги перестали.

У березні цього року, після початку карантину, в Хмельницькій ОДА почали проводити онлайн-брифінги, де розповідали про ситуацію з поширенням COVID-19. Проводили брифінги голова адміністрації та його заступники. Спершу це робили кожного робочого дня, пізніше — через день. Поставити питання спікеру могли як журналісти, так і всі користувачі Facebook. Саме через цю соцмережу проводили трансляції.

Голову ОДА Дмитра Габінета офіційно звільнили 24 листопада. Після цього заяви на звільнення подали всі його заступники. Тимчасово адміністрацією керував перший заступник голови Роман Примуш. 3 грудня на посаду голови ОДА призначили Сергія Гамалія. Наступного дня, 4 грудня, Роман Примуш провів поки що останній онлайн-брифінг у Facebook. Пізніше його призначили заступником міського голови Хмельницького Олександра Симчишина.

Минуло майже три тижні, проте онлайн-брифінгів ОДА досі не проводить. Втім, їх планують відновити вже цього тижня. Про це журналістам vsim.ua розповіла начальник управління інформаційної діяльності ОДА Інна Михайлова. За її словами, причиною тимчасового скасування брифінгів стали організаційні моменти, зокрема відсутність у теперішнього голови ОДА заступників.

Відео дня

Інна Михайлова також розповіла, що раніше Сергій Гамалій представляв одного свого заступника — Сергія Тюріна. Офіційного його на посаду ще не призначили, адже кандидатуру мають погодити у Кабінеті міністрів. Це ж саме стосуються і всіх інших людей, які можуть бути призначені на посади заступників голови Хмельницької ОДА.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Михайло Хабаль

    а кому потрібні харкваси примушівські...адже радгосп "Лісовогринівецький" завдяки їх "старанням" живе і процвітає...
  • Наташа Кармалита

    Один другого краще! Робимо висновки, на майбутні вибори мера!!!
  • Оксана Григорчук

    Та кому вони потрібні і хто їх буде слухати. Якась ш......бень, аби гроші платили
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up