Де у Хмельницькому 18 липня не буде води

Де у Хмельницькому 18 липня не буде води

Без водопостачання залишиться один мікрорайон та ще кілька вулиць. 

18 липня комунальники “Хмельницькводоканалу” будуть ремонтувати порив водопроводу у двох місцях. Тож без води залишаться мешканці трьох вулиць та одного мікрорайону. 

Води не буде за такими адресами:

  • вул. Трудова (відсутнє водопостачання в мікрорайоні Лезневе та вул. Вінницькій від 1/1 до 1/8 p) 
  • вул. Інститутська, 20.

Роботи триватимуть з 10.00 до 18.00. 

Відео дня

В адміністрації “Хмельницькводоканалу” сподіваються на розуміння і просять вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

Нагадаємо, на підприємстві склали рейтинг ТОП-10 будинків у Хмельницькому, мешканці яких назбирали найбільше боргів за воду. У список потрапили адреси з різних мікрорайонів міста. Загальний борг лише з десяти цих будинків перевищив 3 мільйони гривень. А лідирує багатоповерхівка на Львівському шосе. Мешканці будинку винні за воду більше півмільйона гривень. Замикає десятку багатоповерхівка на Гречанах. Жителі 225 квартир з будинку заборгували майже 300 тисяч гривень. Повний список читайте в матеріалі Топ-10 будинків в Хмельницькому, які найбільше заборгували за воду

Подібний рейтинг склали й для підприємств Хмельницького. У списку лише 21 підприємство. Однак, загальна заборгованість їх складає більше 4 мільйонів гривень з водопостачання та майже 2 мільйони — з водовідведення. Подивитися хто та скільки заборгував можна в матеріалі Рейтинг боржників: підприємства Хмельницького, які найбільше заборгували за воду

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Max Forosov

    Було б добре як би водоканал з вечора повідомляв про те що не буде води. Бо виходить отаке. О десятій ранку відключили воду і в 10 годин 02 хвилини водоканал на вайбері пише що не буде води з 10.00 до 18.00. Ну то шо це за повідомлення, навіщо воно потрібне якщо воду вже відключили. На вайбері я їм написати не можу то пишу тут, може журналісти їм якось передадуть моє побажання щоб звечора писали повідомлення що води не буде.

keyboard_arrow_up