Де у Хмельницькому 27 жовтня не буде води (АДРЕСИ)

Де у Хмельницькому 27 жовтня не буде води (АДРЕСИ)

Без водопостачання залишиться одна із вулиць у Дубовому. 

У четвер, 27 жовтня, комунальники “Хмельницькводоканалу” врізатимуть водопровід на одній із вулиць у Дубовому. Через це її мешканці залишаться без водопостачання. 

Без води сидітимуть жителі вулиці Гайової. Комунальники з 10.00 до 17.00 призупинять водопостачання від Гайової 1/2Б до вулиці Міхновського. 

До слова, у зв’язку з перебоями, хмельничанам порадили зробити в кожному домі запаси води, яких би вистачило на 72 години. Як розрахувати скільки води потрібно і як її зберігати читайте за посиланням.

Відео дня

Уточнити інформацію можна в диспетчерів “Водоканалу” за номерами: 

Нагадаємо, тарифи на воду наразі такі:

5 рекомендацій від “Хмельницькводоканалу”:

Додамо, час від часу водяні лічильники в домівках хмельничан слід відносити на повірку. У тих, хто добре знайомий з цією процедурою, питань не виникає. Хто ж має робити це вперше часом не до кінця розуміє для чого і яким чином це слід правильно зробити. Ми детально розписали як відбувається повірка водяного лічильника і скільки це коштує. 

Також на підприємстві “Хмельницькводоканал” організували 2 філії відділу по розрахункам з населенням контрольно-сервісного центру. Їх відкрили аби покращити обслуговування абонентів — фізичних осіб. Вони розташовані в мікрорайонах Ракове та Південно-Західний. Адреси та графік роботи дивіться за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Катерина Шпиця

    Дякую за інформацію.

keyboard_arrow_up