Директора собачого притулку-стерилізатора «Добро» побили волонтери?

Директора собачого притулку-стерилізатора «Добро» побили волонтери?
  • Після мітингу, організованого під міськрадою захисниками тварин,  керівник притулку-стерилізатора Олександр Бойченко заявив про побиття. 
  • Після зустрічі з волонтерами чоловік подзвонив на "102" і написав заяву. Каже - його побили на території притулку.   
  • Захисники тварин інформацію спростовують і запевняють - нікуди не ходили і Бойченка не били. 

Після акції протесту під міською радою, які організували представники ГО "Врятуй життя" і "SOS", волонтери поїхали до міського притулку-стерилізатора (Центру поводження з тваринами). Нагадаємо, волонтери вимагали звільнити керівника закладу Олександра Бойченка і оголосити конкурс на посаду директора. 

Через годину після акції в редакцію сайту vsim.ua зателефонувала жінка і повідомила, що побили керівника притулку-стерилізатора «Добро». Своє ім'я жінка не назвала, повідомила лише, що це сталось одразу після протесту. За її словами, на Олександра Бойченка напав чоловік однієї із волонтерок.

В управлінні патрульної поліції факт побиття підтверджують. Речник патрульних Роман Мартинюк повідомив vsim.ua, що Олександр Бойченко викликав поліцію близько другої години дня. Чоловік заявив, що його б’ють. Та поки патрульні приїхали, зловмисник утік. У потерпілого Бойченка було червоне вухо. Тож патрульні відвезли його у травмпункт.

Відео дня

У телефонній розмові постраждалий керівник притулку розповів vsim.ua, що до нього заявилось троє людей. Та прізвище чоловік назвав лише одне – голови ГО «SOS» Людмили Давидюк.

- Приїхали Давидюк та ще одна з «Врятуй життя» і з ними невідома мені особа, - каже Олександр Бойченко. – Побили мене. Я написав заяву в поліцію. Правоохоронці вже встановили особу невідомого.

Керівники громадських організацій «Врятуй життя» та «SOS» натомість кажуть, що про побиття Олександра Бойченка і не чули.

- Я зі своїми дівчатами відразу після мітингу поїхала додому, - пояснює голова ГО «Врятуй життя» Олена Голубнича. – То про побиття нічого не чула.

А от голова організації «SOS» Людмила Давидюк на запитання журналіста відповіла лише три слова: «Ні, не чула».

Сам постраждалий детально розповідати про інцидент, його причини та нападників не став. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Олександр Бойченко

    08.04.2017р. Сьогодні стало відомо, що голова організації «SOS» Людмила Давидюк, особисто погрожувала працівникам "Центру поводження з тваринами" на робочому місці, Цитата: - один ваш керівник вже получив пі.....ки (не цензурна лексика). Наступна будеш Ти!
  • Олег

    та тих волонтерів порозганяти треба нахлєбнікі
  • Леонид Наседкин

    Мало ещё дали.
  • Sweet Lana

    ну ну ))) і що дасть заява в поліцію?))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up