Дві земельні ділянки на Проскурівській відвели під сквери

Дві земельні ділянки на Проскурівській відвели під сквери
Пам'ятник «Ангел скорботи» у сквері пам'яті жертв репресій
  • Обидва розташовані у центрі Хмельницького.

У центрі Хмельницького офіційно з’явилися два нових сквери. Обидва розташовані в районі вулиці Проскурівської неподалік один від одного. Фактично вони існують давно — це сквер пам’яті жертв репресій (з «Ангелом скорботи») та сквер з Вічним вогнем.

Нині ж рішенням депутатів міської ради земельні ділянки цих скверів відвели та передали у постійне користування Комунальному підприємству по зеленому будівництву і благоустрою. Площа скверу з «Ангелом скорботи» складає 2549 квадратних метрів, а скверу з Вічним вогнем — 5380 квадратних метрів. Цільове призначення в обох випадках — «земельні ділянки загального користування, які використовуються як зелені насадження загального користування».

Нагадаємо, що минулого місяця депутати міськради вирішили відвести під парк Героїв земельну ділянку поряд з Південним Бугом між вулицею Свободи та Старокостянтинівським шосе. Площа парку складає понад 23 гектари. Передбачається що там висаджуватимуть дерева рідні загиблих військових.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Руслан Ковальчук

    Якщо організували офіційно (відвели земельку)  під сквери - значить чиєсь депутатське всевидяче око забудує пару торгівельних точок - гнделиків під свій,тещин, мамин, сестри,свата БІЗНЕС!!!Тому що НІЧОГО СВЯТОГО В душі і навіть в помислах цих людей немає. На  Меморіальному кладовищі  провернули аферу (Законом України заборонено будь-яке будівництво) виділили землю під забудову церкви!!! А тут якісь сквери? Бути місцям під бізнесу ДЕПУТАТСЬКОМУ! Ну, а може чиїмось рідним, але ж своїм та для себе -  дивись вище?!!!

keyboard_arrow_up