Епіфаній нагородив Віолету Лабазюк грамотою та медаллю Православної церкви України

Епіфаній нагородив Віолету Лабазюк грамотою та медаллю Православної церкви України
Тут і далі фото Хмельницької обласної ради

Голова обласної ради отримала почесну відзнаку від Митрополита Київського і всієї України. 

У неділю, 22 січня, голову обласної ради Хмельниччини Віолету Лабазюк нагородили грамотою та медаллю Православної церкви України. Вона отримала цю відзнаку від Митрополита Київського і всієї України Епіфанія з нагоди візиту Вселенського Патріарха Варфоломія.

В обласній раді повідомляють, що Лабазюк подякувала єпископу Хмельницького та Кам`янець-Подільського Владиці Павлу за отриману нагороду та зазначила: ”Спільною молитвою, діями та прагненнями ми крокуємо до великої Перемоги України!“

Відео дня

Додамо, що 22 січня Віолета Лабазюк була у Волочиську. Там, на межі двох берегів Збруча, як і щороку, жителі Хмельницької й Тернопільської областей відзначили День Соборності символічною ходою й об’єднанням.

На мосту єднання через річку Збруч учасники делегацій традиційно обмінялися короваями та з’єднали синьо-жовтий державний стяг. Там же, на заході, були представники Православної церкви України — єпископом Хмельницький та Кам’янець-Подільський Владика Павло та архієпископ Тернопільський та Кременецький Владика Нестор. Вони відправили молебень за мир в Україні, єдність, соборність та незалежність.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (210)
  • Uriystez Uriystez

    И как,после этого верить ПЦУшным в облачении!???Бизнес проект в действии!
  • Olena Derev'yahina

    Почалося!!!! Лизалися одні ряжені тепер інші. Що змінилося?????? Одні вийшли з інших і що???? Як було совєцьке виховання так і лишилося.  Духовності стало більше?????? Сором гратися медальками, коли люди гинуть.
  • Anonymous

    Напевно файно соснула)
  • Алексей Катков

    Це Україна і цим все сказано .

keyboard_arrow_up