Фейк-дайджест: про що брехали росіяни 11 серпня

Фейк-дайджест: про що брехали росіяни 11 серпня

Дізнавайтесь що нового придумали вороги та яким чином вони маніпулюють українцями.

Лише за один день російські пропагандисти знову понавигадували тонни брехні. Вони не втомлюються придумувати все нові маніпулятивні та провокаційні меседжі та закидати їх в український інформпростір. Все для того аби дестабілізувати український народ та посіяти паніку. Бо ж їхній “другій армії” ніколи не перемогти наших захисників в чесному бою. 

Аби ви могли з впевненістю довіряти тому, що читаєте, будемо щодня публікувати для вас підбірку фейкових новин росіян. 

Як брехала роспропаганда 11 серпня:

Російська пропаганда вкотре понавигадувала фейків та маніпулятивних меседжів, аби заплутати українців. В Центрі протидії дезінформації інформують, що 11 серпня вони брехали так:

Відео дня

Фейк

Дезінформацію

Маніпуляцію

Нагадуємо, все вищесказане є брехнею та покликане деінформувати українців. Дестабілізувати ситуацію в країні та налаштувати нас один проти одного. 

Нагадаємо, російська брехня торкнулась безпосередньо й Хмельниччини. Від 24 лютого ворог близько 8 разів спробував деморалізувати мешканців області. Що вигадували русняві пропагандисти читайте в підбірці Ворожі фейки про Хмельниччину: зібрали поширені вигадки росіян

Фільтруйте інформацію, читайте лише перевірені новини та не піддавайтесь паніці. А фейки росіян дізнавайтесь на vsim.ua. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up