Фейк-дайджест: про що брехали росіяни 10 серпня

Фейк-дайджест: про що брехали росіяни 10 серпня

Дізнавайтесь що сьогодні вигадали окупанти та яким чином вони маніпулюють українцями.

Ворог не втомлюється вести інформаційну війну. Кожну годину росіяни закидають маніпулятивні та провокаційні меседжі в український інформпростір. Все для того аби дестабілізувати український народ та посіяти паніку. Адже їм ніяк не вдається і не вдасться перемогти наших захисників в чесному бою. 

Аби ви могли з впевненістю довіряти тому, що читаєте, будемо щодня публікувати для вас підбірку фейкових новин росіян. 

Як брехала роспропаганда 10 серпня:

Ворожі пропагандисти знову придумали силу-силенну фейків та маніпулятивних меседжів, аби заплутати українців. 10 серпня вони брехали так:

Відео дня

Дезінформація:

Маніпуляція:

Фейк:

Нагадуємо, все вищесказане є брехнею та покликане деінформувати українців. В Центрі протидії дезінформації також розповідають про основний наратив, що сьогодні просувають російські ЗМІ. Начебто, вчора не було жодних прильотів по аеропорту в Новофедорівці і росіяни й далі можуть релаксувати на пляжі. Це поширила відома роспропагандистка маргарита сімонян

Пропагандисти рф таким чином “заспокоюють” населення щодо вибухів на Новофедорівському аеродромі в окупованому Криму:

Такі наративи пропаганди, кажуть в Центрі, характеризують розгубленість російського керівництва. Адже оголосити про ракетний удар або диверсію з боку України — означає визнати непридатність власної системи ППО та спецслужб. Як і у випадку з затонулим крейсером «москва», пропаганда рф обирає версію «головотяпство».

Нагадаємо, російська брехня торкнулась безпосередньо й Хмельниччини. Від 24 лютого ворог близько 8 разів спробував деморалізувати мешканців області. Що вигадували русняві пропагандисти читайте в підбірці Ворожі фейки про Хмельниччину: зібрали поширені вигадки росіян

Фільтруйте інформацію, читайте лише перевірені новини та не піддавайтесь паніці. А фейки росіян дізнавайтесь на vsim.ua. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up