Хмельницькі прикордонники відзначили День знань урочистим маршем

Хмельницькі прикордонники відзначили День знань урочистим маршем
1 вересня курсантська родина поповнилась новими слухачами, курсантами та студентами, які в подальшому внесуть свій вклад в розвиток Державної прикордонної служби України.

У цей день традиційно курсанти вишикувались на стройовому плацу.

- Навчальні аудиторії нашого закладу прийняли 282 курсанта, 95 слухачів та 138 студентів. Приємно і обнадійливо те, що значна частина вступників чітко вмотивована саме на наш вищий навчальний заклад, - зазначив ректор академії полковник Олег Шинкарук. 


З вітальним словом до студентів, які обрали фахом охороняти безпеку та спокій громадян нашої країни, звернувся перший заступник Голови Державної прикордонної служби України генерал-лейтенант Василь Серватюк. 
- У ці урочисті та святкові хвилини ми бачимо радість, гордість та захоплення на обличчях першокурсників. Ваша життєва позиція та обраний вами шлях гідний поваги усього українського народу. Навчальний рік дасть вам нові знання, які допоможуть у забезпеченні захисту державного кордону, - звертається до курсантів-першокурсників Василь Серватюк. 

Відео дня


Сьогодні прикордонники Державної прикордонної служби України пліч-о-пліч з військовослужбовцями Збройних Сил України, бійцями Національної гвардії та інших силових структур відстоюють незалежність та територіальну цілісність України, демонструючи високий професіоналізм, патріотизм та безмежну відданість Україні.
- У цей новий час нам випало вчитися не тільки на прикладах давніх воєн, але й на сучасному досвіді антитерористичної операції. Ми повинні рівнятись на новітніх героїв України, які часто ціною свого життя і здоров’я відстоювали право держави на незалежність, право народу на вибір шляху в майбутнє, - відмітив у своїй промові Олег Шинкарук. 

Також в рамках урочистостей почесними грамотами з нагоди початку навчального року відзначили викладачів та працівників академії.


Чимало настанов та побажань почули в цей день курсанти та студенти і від поважних гостей та викладачів. Закінчилося свято проходженням курсантами Національної академії державної прикордонної служби України урочистим маршем.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera 14:39 Один загиблий та важко травмована неповнолітня пасажирка: судитимуть водія позашляховика 13:59 Пораненим бійцям на Хмельниччині влаштували екскурсію та відпочинок з риболовлею 13:16 Військового з Хмельницького відзначив грошовим сертифікатом Головнокомандувач ЗСУ 13:12 Рівень дю Солей! Шоу «ALICE» 2 червня вразить хмельничан трюками на межі людських можливостей (новини компаній) 12:28 На фронті загинув працівник «Хмельницькводоканалу» Михайло Василишин 11:22 У Хмельницькому районі зіткнулись трактор і «BMW». Є постраждалий play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up