Хмельничани передали в зону АТО три відремонтовані автомобілі

Хмельничани передали в зону АТО три відремонтовані автомобілі
Неробочі авто, які були випущені ще в радянські часи, надали місцеві підприємці. Комунальникам знадобилося майже три тижні, аби полагодити їх.

Кошти для відновлювальних робіт надали хмельницькі підприємства. З міського бюджету було виділено 63  тисячі гривень. 50 з них витратили на ремонт. Інша частина коштів буде використана на доставку автомобілів у Черкаси, звідки вони вирушать на Схід.- Ми ремонтували автомобілі майже три тижні. До нас вони потрапили в неробочому стані, - розповідає «ВСІМ» працівник «Хмельницькводоканалу Василь Баран. – Разом з колегами ми вирішили самостійно доправити автомобілі в місце призначення.

«ГАЗ-66», «МАЗ-500» та «ЗІЛ-131» були відремонтовані на базі «Хмельницькводоканалу». В зоні проведення бойових дій вони виконуватимуть різні завдання. Військові надіються, що вони не лише возитимуть бійців чи боєприпаси, а й врятують людські життя.- Наступного тижня буде готовий до відправки ще один автомобіль. «КАМАЗ» уже ремонтують спеціалісти. За час проведення АТО ми спільно із хмельницькими підприємцями передали через військкомат вже більше 80 автомобілів, - розповідає виконуючий обовзяки міського голови Хмельницького Костянтин Чернилевський."МАЗ-500" найстарійший з трьох автомобілів. Відремонтувати його було найважче.

Водії з "Хмельницькводоканалу" добровільно визвалися відвести автомобілі у військову частину в Черкасах. Вони хочуть допомогти військовим усім, чим можуть.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up