Хмельничанка Крістіна просить встановити сортувальні сміттєві майданчики

Хмельничанка Крістіна просить встановити сортувальні сміттєві майданчики
Фото ілюстративне. УНІАН
  • Жінка зареєструвала петицію до міської ради.

  • Вона вважає, що необхідно сортувати та переробляти сміття.

В місті необхідно встановити розподільчі контейнери для сміття. Так вважає хмельничанка Крістіна. У своєму зверненні, яке вона розмістила на порталі петицій, жінка зазначила, що необхідно встановлювати такі контейнери хоча б один на вулицю. Також є потреба у встановленні баків для сміття у двір кожного будинку. Хмельничанка додає, що необхідно створити спеціальну службу, яка б займалася вивезенням та подальшою переробкою відсортованих відходів.

Петиція зареєстрована сьогодні, 13 березня. Поки вона набрала два голоси. До кінця збору підписів залишилось 90 днів. Якщо звернення набере необхідних 500 голосів, його тоді розглянуть в міській раді.

Читайте також:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Сіма

    А чому лише ссміття сортувати? Давайте ще будемо із собою мітлу носити і за собою усюди підмітати. Або давайте по черзі будемо керувати громадським транспортом і т.д. Якщо хтось не зрозумів, то я це до того, що кожен має робити свою роботу і отримувати за це нормальні гроші. Нехай будують сміттєпереробний завод і там працівники будуть сортувати сміття. Але важливо щоб їм платили достойні зарплати, бо ж не цукерки сортувати будуть.
  • Сіма

    Немає грошей на це у Симчишина. Потратив на збільшення висвітлення своєї діяльності у ЗМІ. Все таки ж вибори скоро у парламент і є переконання, що Симчишин хоче потрапити у парламент у якості народного депутата. З однієї сторони добре, бо не буде цього недомера у нас, а з другої сторони погано, бо у парламенті буде лише хабарі брати, а толку з нього ніякого. Але у результаті все закінчиться добре. Продовжить свою викладацьку діяльність в університеті "Україна"
  • Екатерина Онищук

    Было бы здорово !
  • Володимир Тернавський

    Дуже подобається аде це все переробляється буде за наші гроші що платимо за смітєвивіз будемо оплачувати запереробку
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up