Хмельничанка просить у влади приміщення для безпритульних котів. Деталі петиції

Хмельничанка просить у влади приміщення для безпритульних котів. Деталі петиції
Фото ілюстративне
  • Жінка каже, що тварин необхідно десь тримати після стерилізації. 

Ще одна петиція щодо безпритульних тварин з’явилась на сайті звернень до міської влади. Її створила Єрьоменко Тетяна. Жінка просить в мерії надати приміщення для безпритульних котів, яке б слугувало притулком для перетримки. 

— Необхідно виділити приміщення для безпритульних котів задля уникнення їх розмноження розповсюдження інфекційних хвороб. Нам необхідне приміщення, щоб ми могли після безкоштовної стерилізації їх там перетримувати, — пише Тетяна Єрьоменко. 

За її словами, це слід зробити, аби зменшити популяцію бездомних котів та регулювати їх чисельність шляхом стерилізації. А також, аби утримувати пухнастих в післяопераційному періоді.

Відео дня

— Проблема безпритульних тварин є, на неї не можна закривати очі, бо це, в цілому проблема гуманності і емптатії нашого суспільства. Залишаючи напризволяще тварин на вулиці, люди несуть адміністративну та кримінальну відповідальність, — додає авторка. 

Жінка створила петицію 16 жовтня. Станом на 15.00 сьогодні її не підписала жодна людина. Нагадаємо, аби на петицію звернула увагу місцева влада, вона має набрати 500 голосів. До кінця збору підписів є ще 89 днів. Підтримати звернення можна за посиланням.

До слова, раніше ми розповідали про одразу дві петиції, що стосуються тварин. Хмельничанка Владислава Масік просить створити в місті кладовище, притулок та стерилізатор для вуличних тварин. 

А що ви думаєте з цього приводу? Потрібні у місті притулки та кладовище для безпритульних тварин? Діліться своїми міркуваннями у коментарях.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (88)
  • Тіана Бекас

    Звичайно потрібні!
    Однозначно ТАК.
  • Ковальчук Іра

    Навіщо,хай собі живуть на волі
  • Vika Mandzyk

    Так
  • Ольга Первухина

    Так

keyboard_arrow_up