Хмельницька влада попросила допомоги у боротьбі із скандальним будівництвом

Хмельницька влада попросила допомоги у боротьбі із скандальним будівництвом
Міськрада вичерпала усі свої можливості і вже немає повноважень, які б припинили зведення бази відпочинку на березі Південного Бугу.

Єдиним органом, який може припинити будівництво, є Державна архітектурно-будівельна інспекція. Саме до неї і звернулася Хмельницька міськрада. Вона просить інспекцію втрутитися у ситуацію і вжити відповідні заходи.

Нагадаємо, що будівництвом на вулиці Нижня Берегова 2/4-б зацікавилися і в прокуратурі. Проти забудовника, яким виступає приватне підприємство «Ультрасервіс», відкрито кримінальне провадження.

«Своїми діями ПП «Ультрасервіс» порушує вимоги Земельного та Водного кодексів, Генплан та план зонування території міста. Враховуючи порушення, міська рада відмовила підприємству в продовженні договору оренди земельної ділянки, на якій триває будівництво, - йдеться у повідомленні міської ради. - У Хмельницької міської ради відсутні повноваження припинити незаконне будівництво об’єкта, а тому всі дії, які міська рада вживала у межах своїх повноважень, результату не дали".

Відео дня

Читайте також: Будівництво на березі Південного Бугу: домовляться чи просто знесуть

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Нехай будують. Все там добре. Це ж не нафтопереробне підприємство чи хімічне.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі Від читача 15:12 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть 20:45 Зменшилась кількість скарг: Симчишин підбив підсумки опалювального сезону у Хмельницькому 20:02 Комендантська година у Великодню ніч: чи будуть діяти обмеження на Хмельниччині 19:19 Як працюватиме пошта на Великдень на Хмельниччині: графік роботи 18:32 У Хмельницькому відзначили прикордонників з нагоди професійного свята 17:44 Хлопець, який вкрав 20 тисяч доларів у пенсіонерки, оскаржував вирок: що вирішили 16:58 Які вироки отримують члени ВЛК та МСЕК, яких спіймали на хабарництві 16:25 У Хмельницькому відбудуться великодні майстер-класи: коли і де 15:38 «Підвищення радіаційного фону»: в «Енергоатомі» спростували інформацію 15:07 Ціни на яйця: за скільки продають у Хмельницькому перед Великоднем photo_camera 14:32 Викрав людину і вимагав 150 тисяч доларів: засудили жителя Хмельниччини 14:01 На Хмельниччині до реєстру корупціонерів потрапили 104 особи. Деталі 13:19 У Хмельницькому і в Городку стались ДТП: є постраждалі 12:25 На Юності сталася ДТП з тролейбусом (ФОТО) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up