Хмельницька вулиця Героїв Майдану з'явилася на картах Google

Хмельницька вулиця Героїв Майдану з'явилася на картах Google
На гугл-картах більше немає вулиці Театральної. Тепер вона носить назву вулиці Героїв Майдану.

Нагадаємо, вулицю перенайменували після трагічних подій 19 лютого 2014 року, коли під час штурму управління Служби безпеки України у Хмельницькій області загинули люди. Нагадаємо, кулі силовиків забрали життя 73-річної Людмили Шеремет та 21-річного Дмитра Пагора

Від 5 березня 2014 Театральна, на якій знаходиться управління СБУ, носить нову назву. Відзначимо, що проти перенайменування вулиці виступили місцеві мешканці. Однак це не вплинуло на рішення депутатів Хмельницької міської ради.

Читайте по темі:

Відео дня

У Хмельницькому обіцяють встановити меморіал Небесної сотні

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Anonymous

    Облик украинского патриота http://da-dzi.livejournal.com/242896.html
  • Anonymous

    Народ, на этом сайте- зомбированныя дура-Хмельничанка поддерживает действия путлера против УКраины! Таким шмарам -не место в Украине, и тем более- в одном из ее западных патриотичных городов- Хмельницком! Очистим наш город от путлеровской падали, поддерживающей убиййц-кадыровцев и наркоманов-сепаратистов! Аквафрешовский флаг ей в задницу и с позором выдворим из Хмельницкого! Слава Украине! Героям слава!
  • Anonymous

    Ты-не Хмельничанка, ты- дура тупоголовая! Хмельничане не такие,они-патриоты,презирающие карлика-путлера и понимают, что война на Востоке- его рук дело! А ты- шваль киселевская, тявкающая по его командам. Сгинь, нечисть! Слава Украине!
  • Anonymous

    А ты спроси это у своего хозяина- карлика Пу, который раз за разом направляет своих шакалов, вооруженных до зубов, прорывать украинскую границу и убивать наших бойцов и мирных жителей! И сгинь из Хмельницкого, путинский аналолиз, ато ,ненароком, твоя собачья морда может застрять в путлеровской жопе!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up