Хмельницьких патрульних перевіряють на наркотики: тест пройшли не всі

Хмельницьких патрульних перевіряють на наркотики: тест пройшли не всі
  • Увесь особовий склад патрульної поліції відправили на обстеження.
  • Результати аналізів показали, що четверо можливо вживали наркотики.
  • Поліцейських можуть звільнити.

У вересні цього року в Хмельницькому затримали двох патрульних. Андрія Тихого підозрюють у вимаганні грошей в підприємниці і збуті безакцизного алкоголю. Після затримання у нього, за інформацією «Дорожнього контролю», взяли аналізи. Результати показали, що він перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Згодом правоохоронці затримали ще одного патрульного. Сергія Гнинюка підозрюють у торгівлі наркотиками. Взяли його під час збуту амфетамінів.

Виявляється, що після цих випадків керівництво патрульної поліції Хмельницького вирішило перевірити усіх своїх працівників. Про перші результати на своїй сторінці у Фейсбук повідомив журналіст «Дорожнього контролю» Олег Бондаренко.

Відео дня

Інформацію від «Дорожнього контролю» підтвердили в патрульній поліції.

- Після того, як одному патрульному було оголошено про підозру у розповсюдженні наркотиків, інший був запідозрений в отриманні хабаря і була інформація, що він був в стані наркотичного сп’яніння, начальник управління самостійно виявив ініціативу провести перевірку особового складу, починаючи від патрульного і закінчуючи всіма начальниками відділів та секторів, на стан наркотичного сп’яніння. Але, враховуючи те, що медзаклад не може прийняти одночасно усіх інспекторів і те, що є інспектори, які після зміни або заступають на лінію, були сформовані групи для почергового проходження. Всі в режимі спеціальних черг проходять даний тест на стан наркотичного сп’яніння. На даний момент виявлена підозра медиками щодо чотирьох наших інспекторів. Але даний тест не дає 100% достовірності про те, що це саме наркотичний засіб, а не якийсь медичний засіб. Тому ці чотири інспектори відправленні на подальше обстеження. Також проводиться службова перевірка, - каже речник патрульної поліції Хмельницького Роман Мартинюк.

Точної кількості, які уже пройшли обстеження в клініці МВС, в поліції поки не називають. Кажуть, що за півтори тижні аналізи здали близько 25% від особового складу. Як кажуть в поліції, якщо факт вживання наркотиків підтвердиться, то на них чекає звільнення.

Сліди від наркотиків можуть залишатися в організмі людини різний час. Як розповів vsim.ua головний лікар Хмельницького обласного наркодиспансеру, це залежить від типу і дози наркотиків, частоти приймання, маси й зросту людини, її імунітету, та багатьох інших факторів. Щонайменше наркотики в організмі можуть бути протягом доби, найбільше – до місяця.

Читайте також: Хмельницького патрульного оформили за п’яне водіння

Чи дійсно патрульні, які не пройшли тест, вживали наркотики, стане відомо згодом. Вони мають пройти додаткові обстеження. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Скільки цікавого могли б розказати дівчатка з почасовою оплатою. Але то не в їх інтересах - втрачати клієнтів не хочуть!!!
  • Николай Коваль

    При старій міліції хоч вони й ховались в кущах набагато безпечніше можна було переходити дорогу а ось при поліції їдуть хто як хоче.Ніякого порядку.Хоч би ще не надумали перей менувати жандармами бо зовсім біда буде.

    Сіма reply Николай Коваль

    Нехай перейменовують за умови зниження їм заплат до мінімалки, бо однаково працюють гірще, ніж міліція і так само беруть хабарі, а ще й наркомани
  • Антибіотик

    Понабирали недосвідчених неуків, наркоманів, хабарників і злочинців замість таких саме, але досвідчених, які працювали за зарплату удвічі меньшу і катались на старих автомобілях (бобиках, ладах і т.п.). Навіщо потрібна була т.зв. реформа і значне зростання витрат, якщо ті, кого набрали не можуть справитись із злочинцями, йде  значний ріст злочинності?
  • Мастер Автополив

    Никогда такого не было и вот опять.... (с)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up