Хотів зловити раків. У Славуті втопився 13-річний хлопчик

Хотів зловити раків. У Славуті втопився 13-річний хлопчик
Фото - ДСНС у Хмельницькій області
  • Два дні рятувальники шукали тіло дитину і прочісували всю річку.
  • Це вже другий випадок дитячого утоплення за останню добу. 

У Славуті водолазам довелось майже дві доби "прочісувати" водойму в пошуках тіла 13-річного хлопчика. Повідомлення про нещасний випадок в рятувальну частину надійшло вчора, 11 червня. Близько 16:00 на Службу порятунку повідомили, що в річці Горинь втопилась дитина. Потрібно терміново почати пошуки.
На місці події працювали рятувальники, водолази і волонтери. На надувному човні обстежили всю поверхню, а водолази – підводну акваторію дна. Тривали пошуки аж до настання темряви. Але тіла підлітка відразу не знайшли.

Як повідомляють у Державній службі з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області, пошуки продовжили наступного дня. Вже сьогодні вранці, 12 червня, тіло дитини таки дістали на поверхню. Його відправили на судово-медичну експертизу до Нетішина. 
Як з’ясувалося, хлопець тільки закінчив 7 клас однієї із Славутських шкіл. Разом з друзями пішов ловити раків у річці Горинь. 

Нагадаємо, це другий нещасний випадок за добу. Вчора, 11 червня, в Горині втопився 10-річний хлопчик. Рятувальникам сповістила про це його двоюрідна сестра. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Олена Рокицька

    Царство Небесне
  • Галя Лукащук

    Сумно,болісно...
    Дуже шкода...
    Щирі співчуття
    Мамі Олі і всій родині.
    Легких хмаринок
    хлопчику.
    Світла пам'ять тобі дитинко.
  • Вера Стадникова

    Ужасно
  • Таня

    боже кошмар...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up