Калюжі, черги та ремонт тротуару: найцікавіші публікації хмельничан у Facebook за тиждень

Калюжі, черги та ремонт тротуару: найцікавіші публікації хмельничан у Facebook за тиждень
Ілюстративне фото з сайту beetify.com

Хмельничани активно користуються соціальною мережею Facebook. Вони пишуть пости та обговорюють публікації інших. Про актуальні теми цього тижня дізнавайтеся із нашої традиційної підбірки.

У Хмельницькому помер відомий хірург-онколог Гаррі Дробнер. Йому було 79 років. Публікація про це на нашій сторінці у Facebook набрала 327 позначок, 78 коментарів та 572 поширення.

Андрій Попик у своєму пості пише про черги. Він вважає, що в більшості випадків вони виникають через поганий сервіс або небажання користуватися онлайн-сервісами. Допис набрав 39 позначок, 60 коментарів та 4 поширення.

Відео дня

Віктор Карван помітив на одному зі стадіонів міста калюжі після зливи. У своєму пості він пише, що його реконструювали кілька років тому. Також сподівається, що міська влада найближчим часом вирішить цю проблему. Публікація набрала 52 позначки, 31 коментар та 134 поширення.

Альона Береза переймається станом Меджибізької фортеці. У своєму пості вона пише, що шокована її станом. При цьому згадує пожежу у соборі Паризької Богоматері: «Десь там у Франції феноменально згуртувались люди і бізнес навколо величезної трагедії… Невже ми не можемо?!» Допис набрав 36 позначок, 61 коментар та 17 поширень.

Олександр Зорян запитує у своїх читачів, чи потрібен Хмельницькому притулок для тварин за 16 мільйонів гривень. Станом на сьогодні, 5 травня, проголосували 188 користувачів. Більшість із них — 52% — вважають, що притулок таки потрібен. Публікація набрала 2 позначки та 74 коментарі.

Олеся Дарморос у своєму дописі розповіла про те, як водій міжміської маршрутки нібито відмовив колишньому учаснику ООС у безкоштовному проїзді. Допис зібрав 87 позначок, 38 коментарів та понад 4700 поширень. Пізніше депутат обласної ради від ВО «Свобода» Віктор Бурлик написав, що з водієм провели «виховну роботу». Олеся Дармороз повідомила, що він також написав заяву про звільнення.

Сергій Толстіхін виклав фото ремонтних робіт на «Темпі» біля магазину «Вінницький». Там зараз змінюють старе асфальтне покриття на нову тротуарну плитку. Публікація зібрала 24 позначки, 17 коментарів та 3 поширення.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up