Біля «Темпу» ремонтують пішохідну доріжку за 187 тисяч

Біля «Темпу» ремонтують пішохідну доріжку за 187 тисяч
Тут і далі — фото Сергія Толстіхіна
  • Старий асфальт замінять на тротуарну плитку.

  • Завершити роботи мають до кінця місяця.

На проспекті Миру біля зупинки «Темп» триває поточний ремонт пішохідної доріжки. Тут старий асфальт міняють на тротуарну плитку. Прокладають нову доріжку на ділянці від будинку 90 до Старокостянтинівського шосе біля кафетерію «Вінницький». За даними системи електронних закупівель ProZorro, вартість робіт складає 187 тисяч гривень. Замовником робіт є управління житлово-комунального господарства. А виконавцем є приватне підприємство «Рембудкомп». Завершити роботи мають до 31 травня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Алла Начичко

    А нашому місті ,хоч новий асфальт клади ,хоч тротуарну плитку всеодно машинами все зруйнується Потрібно штрафувати за те що їздять по тротуарах і ставлять на тротуарах машиши .В минулому році поремонтували, а цьому вже все в ямах.Не тротуари а стоянки для машин .Всім начхати .
  • Сергей Боднар

    Пару раз в Вінницький камаз з мукою заїде і не буде тротуарної плитки!
  • Aleksey Mrd

    Та хоть за 300 аби гарно і зручно було!
  • Lena Penkal

    Та вроді асфальт був нормальний

    Кость Костенко reply Lena Penkal

    Lena  Penkal та я Вам, пані Олено скажу, що майже всюди, де поклали плиточку, асфальт років 20 служив би нашим ногам та транспорту різної ходи.

    Luiza Hvozdytska reply Lena Penkal

    ДУЖЕ дивно!  Чотири рази на день ходила "тим  аварійним" асфальтом   - і ВСЕ було добре..., а далі у дворах- жах!! і ноги "зломлюєш!" і Нікого не ЦЕ не турбує...і кошти не виділяють. -  хоч би- на "ямковий ремонт " , щоб з дитячим візочком без жаху і колесами переїхати ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up