Кав’ярня на кладовищі, протест і вбивство. ТОП-5 новин на ВСІМ за тиждень

Кав’ярня на кладовищі, протест і вбивство. ТОП-5 новин на ВСІМ за тиждень
  • Дивіться ТОП-5 найпопулярніших новин за тиждень.

1. Кав'ярня на кладовищі у Хмельницькому: як виглядає та що там готують (ФОТО, ВІДЕО)

Кладовище, здавалося б, місце безрадісне й похмуре. Навряд чи комусь захочеться прийти туди без особливої потреби. Однак у Гречанах створили середовище, куди люди приходять поспілкуватися й відпочити від міської метушні.

Відео дня

“Magis” - єдина у Хмельницькому кав'ярня на кладовищі. Її відкрили біля костелу святої Анни. Більше про заклад дізнавайтеся у матеріалі.

2. Вакцинація дітей у Хмельницькому: скількох щепили та як вони це переносять

В Україні дозволили щеплювати проти Covid-19 дітей віком 12-17 років. Відповідну рекомендацію ухвалили в Міністерстві охорони здоров'я 13 жовтня. Ми дізналися, чи вакцинують дітей у Хмельницькому та що про це кажуть медики. Більше про це читайте за посиланням. 

 3 листопада, у Хмельницькому люди протестували проти вакцинації від Covid-19. Близько 09:00 учасники мітингу зібралися на алеї навпроти Будинку рад, тримаючи в руках плакати з написами “Моє здоров'я належить мені”, “Ні примусовій вакцинації”, “Конституція захищає наші права”.

Повідомлення із закликом приєднатися до акції розповсюдили у соцмережах напередодні. Мітинг антивакцинаторів 3 листопада, відбувався також у Києві.

4. Посеред дороги біля «Либідь Плази» з’явиться нова зупинка (СХЕМА)

 Посеред дороги біля торгового центру «Либідь Плаза» з’явиться нова зупинка. На ній буде зупинятися громадський транспорт, який прямує у напрямку Виставки. 

Тим часом біля «Либідь Плази», як і зараз, ставатимуть тролейбуси та автобуси, що прямують у напрямку Ракового. Там же пролягатимуть маршрути, що розвертаються на Юності.

5. “Хотів замаскувати зґвалтування”. Подробиці вбивства продавчині в Кам’янці

Моторошне вбивство трапилось у Кам’янці-Подільському, 27 жовтня. Мертву 37-річну жительку села Зіньківці знайшли на стежці біля старого міського кладовища. Там близько п’ятої ранку її тіло побачила мама і зателефонувала до поліції. Подробиці того страшного дня дізнавайтеся за посиланням.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up