Коли і де у Хмельницькому з'являться ялинкові ярмарки

Коли і де у Хмельницькому з'являться ялинкові ярмарки
Фото з архіву редакції
  • Де продаватимуть новорічні дерева?

Перше, що спадає на думку при підготовці до Різдва та Нового року - прикрашена ялинка. Для власників штучних дерев немає жодних проблем - у будь-який час дістав з комори, розправив гілочки й прикрашай у своє задоволення. Поціновувачам справжньої хвої доведеться почекати. Зазвичай ялинкові ярмарки починають працювати у середині грудня.

В управлінні торгівлі міськради розповіли, коли почнуть продавати ялинки цього року.

  • Відео дня
    /li>

Де будуть ялинки?

За її словами, місця для продажу будуть приблизно ті ж, що й щороку.

У 2020 році торгувати ялинками та соснами дозволили на 16 локаціях міста:

Руслана Сідлецька зазначила, що в цьому списку можливі зміни. Якщо в якомусь місці відбувся благоустрій, поява ярмарку може бути недоречною.

Чи продаватимуть ялинки біля “Либідь Плази”?

Про те, що торгівля ялинками біля торгового центру незаконна, говорять уже не перший рік. Річ у тім, що ділянка, де зазвичай продають дерева, призначена “для обслуговування та будівництва будівель торгівлі”, а не для самої торгівлі. По суті, це стоянка для автомобілів.
Журналісти “ВСІМ” неодноразово зверталися в управління торгівлі, департамент архітектури та містобудування, до патрульної поліції та хмельницького Держгеокадастру. Знайти розв'язання проблеми чиновники та поліцейські не змогли. Цьогоріч в управлінні торгівлі коротко відповіли, що погоджень на продаж дерев у цьому місці не видають й до цього ялинкового ярмарку жодного відношення не мають.

Читайте також:

Симчишин “запалив” головну ялинку Хмельницького (ВІДЕО)

Репортаж з Проскурівської, де запрацював різдвяний ярмарок (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up