Лаявся та погрожував. На Хмельниччині засудили чоловіка за непокору поліцейським

Лаявся та погрожував. На Хмельниччині засудили чоловіка за непокору поліцейським
Фото ілюстративне
  • Чоловік сам викликав правоохоронців, аби заявити про напад на нього.
  • Щоправда, написати заяву він відмовився, натомість почав лаятися на полісменів, а потім ще й погрожувати їм.
  • У результаті він потрапив до суду.

Подія мала місце у березні цього року. Працівники поліції приїхали на виклик в одне із сіл Шепетівського району. Нетверезий чоловік, що подзвонив на "102", пояснив, що його побили і вказав на кривдника. Коли ж правоохоронці запропонували йому сісти в службове авто і написати заяву, він відмовився. Натомість почав лаятися та погрожувати поліцейським. Свідками цього стали близько три десятки людей.

На чоловіка склали протокол за статтею 185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського при виконанні ним службових обов`язків. Суд оштрафував його на 170 гривень.

  • "Утім, фігурант справи із рішенням суду першої інстанції не погодився – і оскаржив його в Хмельницькому апеляційному суді. Просив постанову судді скасувати та закрити провадження у справі у зв`язку з відсутністю події та складу адміністративного правопорушення. Стверджував, що не перебував у стані алкогольного сп`яніння, не лаявся і не чинив опору працівникам поліції, а писати заяву чи ні – це його право, а не обов’язок", - йдеться у повідомленні апеляційного суду.

Проте доводи апеляційної скарги спростували докази, серед яких і відео з камер поліцейських.

Відео дня

Читайте також: Жбурнув телефоном в обличчя і бив ногами. На Хмельниччині судили чоловіка за побиття дитини

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Мастер Автополив

    Чего он лаявся, он что собака?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up