Майор поліції рф, який народився у Хмельницькому, спалив військовий квиток

Майор поліції рф, який народився у Хмельницькому, спалив військовий квиток
Фото з сайту ДБР
  • 54-річний чоловік родом з Хмельницького.
  • Багато років він відслужив у правоохоронних органах ерефії.
  • Він соромиться свого минулого та розірвав усі контакти з росією.

Громадянин росії народився в Хмельницькому. Тут ще в радянські роки закінчив школу. Далі вступив до владикавказького військового училища. 

Після закінчення навчання його направили на роботу в росії. Видали громадянство рф. Усе життя чоловік пропрацював у силових структурах та дослужився до начальника Дільничних уповноважених міліції волгоградської області. У 2006 році пішов на пенсію та повернувся на батьківщину. 

“Україна це мій дім, де я народився та виріс. Коли живеш там (на росії - авт.), ти живеш в якомусь іншому світі. Ця пропаганда на тебе сильно впливає”, - зізнається чоловік.

Відео дня

Побувши якийсь час в Україні, він просто був вражений масштабами засилля російської пропаганди, яка робить свою чорну справу. Чоловік категорично засуджує путінський режим та розірвав усі стосунки з колишніми колегами, повідомляє Державне бюро розслідувань.

“Мені соромно за те, кому я служив і страшно уявити, що я міг піти на війну та відправляти ракети по місту мого дитинства. Ця війна - ганьба для мене”, - розповідає колишній військовий.

На знак протесту проти російського свавілля він вирішив спалити свій військовий квиток. Як це було дивіться у відео від ДБР. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Liya Anisimova

    Всі в полоні однакові
  • Svitlana Ticha

    Маркер...
  • Larysa Berezyuk

    😆A що  маэ .вибiр  ???
  • Віталій Добржанський

    а вісім рочків тому не палив? гори в пеклі!

keyboard_arrow_up