Мікрорайон Грузевиця-2 можуть приєднати до Хмельницького

Мікрорайон Грузевиця-2 можуть приєднати до Хмельницького
  • Хмельницька міська рада звернулася до Чорноострівської селищної ради з пропозицією передати мікрорайон у підпорядкування Хмельницького.

  • Таке рішення прийняли депутати сьогодні, 13 лютого.

  • Тепер рішення за чорноострівчанами.

Хмельницькі депутати підтримали приєднання мікрорайону Грузевиця-2 до міста. Таке рішення прийняли на засіданні чергової сесії міської ради сьогодні, 13 лютого. У документі зазначається, що депутати вирішили звернутися до Чорноострівської селищної ради з пропозицією врахувати петицію щодо включення в межі Хмельницького Грузевиці-2.

Електронну петицію щодо включення мікрорайону створила Тетяна Біла у вересні минулого року. У зверненні вона зазначила, що в Грузевиці-2 живуть переважно молоді сім’ї з дітьми, які навчаються та працюють у Хмельницькому. Через це для мешканців мікрорайону гостро стоїть питання реєстрації місця проживання. У грудні минулого року прес-служба міської ради повідомила, що петиція набрала необхідні для розгляду 500 голосів. Однак коли саме звернення розглядатимуть, тоді не повідомлялося.

Слідкуйте за найсвіжішими новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Мастер Автополив

    А где это? Потом жители этого района будут плакать от отсутствия маршруток.
  • Олександр Масловський

    Тоді вулицю Будівельників потрібно перейменувати, оскільки така вулиця є в Гречанах. І взагалі у БТІ необхідно навести порядок. Як можна було вулицю Толбухіна перейменувати на Я.Мудрого, якщо така вулиця є на садибах у Дальніх Гречанах. Це маразм. Навіщо тоді БТІ? Хто за цим має слідкувати?

    Олександр Масловський reply Олександр Масловський

    Андрей Буньковский на жаль це правда

    Андрей Буньковский reply Олександр Масловський

    Просто ці службовці мають одне завдання здерти з людей гроші

    Андрей Буньковский reply Олександр Масловський

    А може це для того шоб ті перейменування забирали в людей час і гроші

    Олександр Масловський reply Олександр Масловський

    Артем Багінський Просто коли відбуваються такі речі, то складається думка, що такий орган або не потрібний взагалі, або потребує нормального керівника. Адже це назване лише одне елементарне питання, із яким вони або не здатні справитись, або їм просто байдуже

    Артем Багінський reply Олександр Масловський

    Aleksandr Aleksandr департамент архітектури присвоює адреси. Припускаю, що це саме його компетенція вносити пропозиції міськраді щодо назв вулиць.

    Олександр Масловський reply Олександр Масловський

    Артем Багінський А хто тоді веде реєстр з назвами вулиць міста?

    Артем Багінський reply Олександр Масловський

    Aleksandr Aleksandr БТІ до цього точно відношення не має.
  • Галина Андрушко Садовець

    Озерної
  • Галина Андрушко Садовець

    А чому ні він блище Оперної
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up