Місцями задощить, але все ще тепло. Синоптик дала прогноз українцям на 24 вересня

Місцями задощить, але все ще тепло. Синоптик дала прогноз українцям на 24 вересня
ua.depositphotos.com
  • Найближча доба буде теплою. Щоправда, на заході варто чекати дощів.
  • Якою буде погода у Хмельницькому, дізнавайтеся у нашому прогнозі. 

 

 

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, в Україні завтра знову переважатиме сонячна ясна погода.

"Проте до наших західних областей все ж трохи закине у четвер локальних дощів - карта. Вітер в Україні буде південно-східного напрямку, невеликий. Температура повітря вночі +7+12 градусів, на Півдні +12+16 градусів, завтра вдень очікується +22+27 градусів... Такі більш відчутні дощі з'являться в Україні в неділю", - написала синоптик.

Відео дня

Якою буде погода у Хмельницькому 24 вересня:

  • "Ранок у Хмельницькому буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Без опадів", - зазначає Sinoptik.ua.

Слід зауважити, що за період метеоспостережень у Хмельницькому були зафіксовані такі температурні рекорди цього дня:

  • Максимальна температура: 27.2° (1979 року)
  • Мінімальна температура: -1.9° (1956 року)

За даними Укргідрометцентру, в Хмельницькому завтра прогнозують від +8 до +25 градусів.  

Як повідомляє сайт Gismeteo, завтра у Хмельницькому температура повітря становитиме від +11 до +23 градусів. 

Народний прогноз погоди

24 вересня відзначається день преподобної Феодори (Федори) Олександрійської. З цього дня починається Золота осінь, яка триватиме до 15 жовтня. На Федору наші пращури спостерігали за бджолами: якщо вони відкривають вдруге льотку, то буде затяжна і тепла осінь. 

Читайте також: На Україну насувається потужна магнітна буря: коли її чекати та про що варто пам'ятати  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up