Мовний скандал і причина хвороби в НВО №1: топ-5 новин на ВСІМ за 13 вересня

Мовний скандал і причина хвороби в НВО №1: топ-5 новин на ВСІМ за 13 вересня
Фото - "Фокус"
  • Підготували підбірку із найпопулярніших новин нашого сайту за минулу добу, аби ви не пропустили важливе.

1. Хмельницький патрульний відмовився спілкуватися українською. Що кажуть в поліції (ВІДЕО)

Мовний скандал у Хмельницькому. Поліцейський  відмовився спілкуватися українською мовою із громадянами, на виклик яких прибув. В управлінні патрульної поліції пообіцяли провести службове розслідування і "об'єктивно прийняти рішення, щодо притягнення до відповідальності за порушення чинного законодавства та службової дисципліни патрульним, у разі їх виявлення”.


 

Відео дня

2. Назвали причину масового захворювання в НВО №1 (ВІДЕО)

Спалах хвороби у школі призвів до госпіталізації 15 осіб, в тому числі 14 дітей. Першим попереднім діагнозом, який назвали лікарі, була харчова токсикоінфекція, тобто отруєння. Згодом почали припускати, що причиною є вірусна інфекція. Якою є причина масового захворювання, читайте у матеріалі. 

3. У Хмельницькому з'явиться парк динозаврів. Що відомо (ФОТО)

У Хмельницькому в мікрорайоні Виставка розташують парк динозаврів. Для цього на територію дендропарку “Поділля” доставили фігури доісторичних тварин та будівельні матеріали. Зараз на місці працюють робітники, які для майбутньої виставки встановлюють огорожу. Точна дата відкриття наразі невідома, однак планують встигнути до Дня міста.

4.  У центрі Хмельницького позаклеювали підземні контейнери. Яка причина

У хмельницьких спільнотах соцмереж з’явилися повідомлення про те, що підземні контейнери в центрі міста позаклеювали скотчем. Крім того, біля контейнерів встановили звичайні сміттєві баки.  Навіщо? Дізнавайтесь у матеріалі. 


 

5. Директор НВО №1 заплатить штраф через хворобу учнів

У ході інспектування працівники Держпродспоживслужби виявили порушення в харчоблоці НВО №1.  Крім того, в зразках чотирьох працівників харчоблоку знайшли золотистий стафілокок. Директор навчального закладу нестиме адміністративну відповідальність. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up