На Хмельниччині чути вибухи, — Гамалій

На Хмельниччині чути вибухи, — Гамалій
Фото ілюстративне

Голова ОДА повідомив, що в області чутно звуки вибухів та закликав залишатися в укриттях. 

У понеділок, 17 жовтня, повітряна тривога на Хмельниччині лунає вже втретє. Цього разу сирени почали вити о 12.52. Згодом, у телеграм-каналах почали писати про начебто проліт ракет над областю. 

О 13.56  очільник облдержадміністрації Сергій Гамалій повідомив, що на Хмельниччині пролунали вибухи.

Відео дня

— В Хмельницькій області чути вибухи. Залишайтеся в укриттях! Віримо в ППО! — зазначив посадовець.

Мер Кам'янця Михайло Посітко порадив уникати об'єктів критичної інфраструктури:

- Знаходьтесь якнайдалі від об'єктів критичної інфраструктури. Пам'ятайте про необхідні заходи безпеки! Допомагайте один одному! - закликав міський голова. 

Наразі тривога триває по всій території України, окрім Криму:

ОНОВЛЕНО:

На Хмельниччині відбій повітряної тривоги оголосили о 15.09. Мер Хмельницького Олександр Симчишин натякнув на вдалу роботу протиповітряної оборони.

-  Відбій повітряної тривоги! Дякуємо силам ППО за результативність! Слава Україні! - написав Симчишин у своєму телеграм-каналі. 

Поки тривала повітряна загроза в телеграм-каналах почала ширитися інформація про начебто аварійне відключення світла в Хмельницького. Очільник ОВА спростував цю інформацію.

- Шановні мешканці Хмельницької області! В черговий раз закликаю: довіряйте лише офіційним джерелам інформації! Повідомлення про аварійне відключення електропостачання не було! - повідомив Гамалій. 

Довіряйте лише офіційній інформації та слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Також під час повітряної тривоги окупанти вдарили ракетами по Вінниччині. Про це повідомив голова ОВА Сергій Борзов.

- Вінницька область знову під ракетним обстрілом. Є влучання по об’єкту критичної інфраструктури. Попередньо - без жертв, - написав посадовець. 

Нагадаємо, сьогодні зранку ворог обстріляв Київщину із "шахідів". З-під завалів будинку витягнули тіла сімейної пари. Жінка була на 6 місяці вагітності. Про це повідомив мер Києва - Віталій Кличко

Минулого тижня росіяни завдали ударів ракетами по Хмельницькій електропідстанції. Містяни тимчасово залишились без світла та води. Були перебої в роботі мобільного зв'язку. А вже наступного дня над областю збили іранський дрон

Нагадаємо, у Мінреінтеграції розповіли як діяти та де ховатися якщо побачили чи почули звук безпілотника "Shahed-136". Подробиці читайте за посиланням. 

Додамо., якщо у місті не буде води понад 12 годин, її можна буде отримати з автоцистерн у 26 місцях. Перелік - за посиланням. 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Читач79

    Загадковий Симчишин кругом встигає, і плитку під ракетами класти, і керувати протиповітряною обороною. Пора йому вже в верх йти, засидівся в мерах.

    PutnickFree reply Читач79

    розумієш, економіка штука дуже непроста....

    Бруківкою ракети не зіб'єш, навіть дрона, якщо працівників які кладуть бруківку звільнити - треба їм платити допомогу, виробнику теж компенсувати виплати по укладеному раніше замовленню, в результаті збільшення витрат з бюджету і плитку не поклали, так хочеш?
  • Альона Сорочук Пасека

    😡🥲🙏💛
  • Александр Святецкий

    і під час цієї тривоги на будмайданчиках б'ють сваї...

    Max Forosov reply Александр Святецкий

    Колись журналісти закордонні у Асада запитали чому в той час коли одні сірійці гинуть на війні, інші навчаються в університетах, п'ють кофе в кав'ярнях. На що Асад відповів що війна вже біля восьми років, життя триває, нація має продовжувати жити, а що буде якщо усі підуть на війну. Думаю що й ми маємо продовжувати жити, одружуватись, народжувати дітей, працювати.

    Читач87 reply Max Forosov

    Асад для вас авторитет,

    Якого потрібно цитувати?

    Max Forosov reply Читач87

    Йде битва за ресурси (в Сірії, Лівії  Сполучені Штати за нафту яку можна продавати до Європи, а в нас Росія за атомну енергетику яку так само можно продавати до Європи). Ось в цьому з СІрією в нас аналогічна ситуація. Різниця тільки в тому що протистояння відбувається навпаки, на них напали Сполучені Штати а Росія підтримує правлячого президента, а в нас навпаки. Україна занадто багата країна щоб бути без ядерної зброї. Тому на наші ресурси й позарилась Росія. Вже Запопізьку АЕС віпвоювала, а тепер електроенергію буде в Європу сама продавати. Такі то справи.

    Светлана Решетюк reply Max Forosov

    Форосов ти дибіл,разом з своїм асадом і путлером!ти кончена особа,в не людина

    Max Forosov reply Светлана Решетюк

    Я звернув увагу що тут на сайт багато дуже дивних коментів і людей які не можуть аргументувати свою точку зору (отако напишуть "ти дебіл" і сховаються в кущі), а може це їм і не потібно. Може то боти якісь.

    Max Forosov reply Светлана Решетюк

    Ну вислови свою точку зору. Я вважаю що якби в нас була ядерна зброя то твій Путлєр не наважився б на нас напасти.

keyboard_arrow_up