На Хмельниччині на кілька днів можуть відключити цифрове телебачення

На Хмельниччині на кілька днів можуть відключити цифрове телебачення

Мешканців попереджають, що таке відключення буде плановим.

В Хмельницькій області на кілька днів можуть вимкнути цифрове телевізійне мовлення. Про це повідомляє представниця Нацради України з питань телебачення і радіомовлення у Хмельницькій області Олена Гавінська.

Вона зазначає, що вимкнення буде плановим та просить телеглядачів з розумінням поставитися до цієї ситуації.

Відео дня

Окрім того, у Національній раді з питань телебачення та радіомовлення розповіли що робити якщо раптом зникне українське телебачення.

Що робити, якщо зникло українське телебачення – рекомендації

— ЗС росії продовжують обстріли об’єктів критичної інфраструктури. 10 жовтня рф здійснила масовий обстріл багатьох українських міст. Рашисти докладають максимум зусиль для того, щоб зломити український народ, тому варто підготуватися до будь-яких обставин. Жителям України варто знати, що робити, якщо з ефіру зникло українське телебачення, — додають у відомстві. 

Дії у разі зникнення українського ефірного мовлення:

 

Нагадаємо, наприкінці вересня — на початку жовтня Олена Гавінська повідомляла про планові роботи на вежі Хмельницької радіотелевізійної станції. Вона зазначала, що через це у домівках жителів міста Хмельницького та району можуть виникати труднощі з прийомом сигналу цифрового телебачення, а також радіопередач суспільного мовника.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що з 10 жовтня росіяни вже знищили 30% українських електростанцій. В міській раді хмельничанам дали поради як слід підготуватися до можливих аварій та що слід робити у їх випадку з газом, водою та електрикою. 

Також у “Хмельницькводоканалі” у зв’язку з перебоями, порадили містянам зробити в кожному домі запаси води, яких би вистачило на 72 години. Як розрахувати скільки води потрібно і як її зберігати читайте за посиланням.

А ще в Держспецзв’язку дали поради як довше зберегти заряд свого гаджету. Про це читайте за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Alena Byrkova

    Що вже й до цього добрались.......
  • Оля Ляля

    Ооооо, то я столько лет экономила, не смотрела телевизор вообще
  • viktor

    Таке велике горе,дерьмо дивитися себе дорожче.

    В ютубе повна і доступна інформація.
  • Надійка Філіпішена

    Стільки проблем би було.

keyboard_arrow_up