На Привокзальній площі встановлять модульний будинок для переселенців

На Привокзальній площі встановлять модульний будинок для переселенців
Фото з архіву редакції
  • Тимчасова споруда буде пунктом висадки евакуйованих переселенців.

На Привокзальній площі у Хмельницькому встановлять одноповерховий модульний будинок площею 121 квадратний метр. Він буде використовуватися як пункт висадки людей, евакуйованих із зони бойових дій. Встановлюватиме будинок Хмельницька обласна військова адміністрація. Дозвіл на це надасть виконавчий комітет міської ради. Відповідний проєкт рішення опублікований вчора, 24 жовтня. Стоятиме споруда до закінчення воєнного стану.

Нагадаємо, що до Хмельницького періодично прибувають потяги з мешканцями прифронтових зон. Так, 12 червня залізничний вокзал приймав херсонців, які вирішили виїхати через підрив Каховської ГЕС. Працівники ДСНС допомагали їм переносити речі та транспортували маломобільних громадян до карети «швидкої». Також допомогу постраждалим надавали психологи.

Читайте також:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Михаил Горшков

    другий поверх вокзалу майже пустий(
  • Володимир Буньковський

    Давно був на вокзалі,але на скільки пам'ятаю відсотків 50 його залу пустує.та ще є і вокзальний готель, не краще було б щось там облаштувати? І все-таки в приміщенні,як не як тепло і вода та відведення.

    Ivan Petrov reply Володимир Буньковський

    Готель то чийсь бізнес для багатих клієнтів, його чіпати не можна.

    На будівлі курника посеред площі можна додаткові кошти освоїти, а скільки потім за комунальні потрібно буде платити не важливо, не з своєї ж кишені!

keyboard_arrow_up