На Соборній за рік війни видали гумдопомоги майже 55 тисячам переселенців

На Соборній за рік війни видали гумдопомоги майже 55 тисячам переселенців
Тут і далі фото ХОР
  • Допомогу видали мешканцям 11 областей. 

  • Дізнавайтеся коли працює Центр та що там можна взяти. 

Від початку повномасштабної війни Хмельницький став прихистком для багатьох людей, сімей та цілих родин, які змушені були залишити свої домівки. Хтось тут оселився тимчасово, хтось знайшов в області другий дім, а для декого наше місто стало транзитним пунктом на шляху. 

З лютого 2022 року в обласному центрі організували штаби та пункти видачі допомоги внутрішньо переміщеним особам.  

За рік вйни Центр видачі гуманітарної допомоги, який облаштували в приміщення драмтеатру, прийняв та надав допомогу вже 54 800 переселенцям з різних областей України. Вони прибули із Київської, Чернігівської, Сумської, Полтавської, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської, Одеської та, звісно, Донецької областей. 

Відео дня

Там внутрішньо переміщені можуть взяти одяг, взуття та речі першої необхідності. Допомогти переселенцям може й кожен хмельничанин. 

— Усі, хто бажає долучитися до доброї справи, можуть принести до Центру видачі речі, яких потребують ВПО. Зокрема, відвідувачі потребують теплий одяг, сезонне взуття, засоби особистої гігієни, дитячі іграшки, — повідомляють на сайті Хмельницької обласної ради

Центр розташований в обласному академічному музично-драматичному театрі імені Старицького за адресою: Хмельницький, вул. Соборна, 60.

Він працює за таким графіком: 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач85

    Ой, а скільки там та в інших місцях міста розікрали посадовці. Пора їх вже перевіряти та притягати до відповідальності.

keyboard_arrow_up