На випуску Хмельницькі прикордонники вигукували "УРА" та "ГІРКО"

На випуску Хмельницькі прикордонники вигукували "УРА"  та  "ГІРКО"
Національна академія Державної прикордонної служби України в 22 раз відсвяткувала випуск офіцерів прикордонників

На території навчального закладу було людно. На свято до випускників завітали батьки, рідні, друзі...До лав Державної прикордонної служби України стали 207 випускників-лейтенантів, 67 слухачів отримали оперативно-тактичний рівень підготовки, 144 випускників-студентів академії готові приступити до праці в установах і організаціях.

Загалом святкують випуск 418 осіб, з них 6 занесені на Дошку пошани, 88 отримали диплом з відзнакою.

Відео дня

Окрім урочистої частини свята було й не звичне для події на плацу освідчення в коханні та пропозиція одружитися. 21-річний Андрій та 20-річна Наталка зустрічалися два роки, хоча й знайомі ще зі шкільних років. Сюрприз був не лише для дівчини, але й для всіх присутніх. Дівчина відповіла "Да". Всі аплодували та кричали парі "Гірко", на їхнє майбутнє весілля пообіцяв прийти навіть ректор академії Валерій Райко й не лише...

-Сьогодні я відчула справжній шок,- каже Наталія. – Емоції просто зашкалювали, словами не передати. Це великий та приємний сюрприз для мене.

 -Ми дуже раді, що стали офіцерами, - лейтенант Артем Кушнір. - Нарешті ми йдемо своєю дорогою, стаємо незалежними. Перед нами постає дуже значне завдання – оборона наших кордонів. Ви й самі знаєте, яка ситуація у країні. Ми зробимо все, що від нас залежить, щоб захистити країну.

-Я дуже довго чекала випускного, - розповідає  Юлія Кирилюк. - Це дуже важлива подія у моєму житті. Я та мої батьки дуже раді, що я здобула освіту, знайшла багато друзів. Сьогоднішнє свято я буду довго пам’ятати, радіти, пригадувати.

За традицією випускники кидали вгору копійки. Малеча, і навіть дорослі, з радістю збирали їх. Як потім розповідали, планують за ці кошти купити багато цукерок, аби випускникам в майбутньому солодко жилося.

-Сьогодні дуже гарний день, на душі позитивні емоції, - розповів  лейтенант Юрій Бохитька. Все ж таки трохи сумно, що ми звідси йдемо, роз’їжджаємося по кордону , але всеодно ми будемо бачитися. Дуже буде приємно зустрічатися зі своїми співслуживцями.

Сльози радості текли по щоках у матерів та рідних випускників.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    дивися уважніше- 144 випускників-студентів академії готові приступити до праці в установах і організаціях.
  • Anonymous

    помимо курсантов в этом году впервые еще и студенты выпускались! фотографии студентом в мантиях есть, а о них не сказано ни слова!
  • Anonymous

    поїдуть гроші відбивати )))
  • Anonymous

    Эмоциональный репортаж. Страшно становится. когда понимаешь, что эти зеленые ребяткаи поедут на границу...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:03 Потопельником у водоймі виявився зниклий півроку тому житель Хмельниччини 20:41 Водій, який п’яним влетів у стовп у середмісті Хмельницького, отримав покарання 20:04 Мешканець Хмельниччини продавав боєприпаси: йому оголосили підозру 19:30 ТЦК, ЦНАП або «Резерв +»: переваги та недоліки кожного методу з оновлення даних play_circle_filled photo_camera Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 19:02 Симчишин скликає позачергову сесію. Які питання розглянуть? 18:41 Хмельницька вчителька Ірина Думна бореться з раком: як допомогти 17:54 Жителів Хмельниччини підозрюють в афері з пригону авто 17:09 У Хмельницькому зробили капремонт тролейбуса за 350 тисяч гривень (ФОТО) 16:25 У Хмельницькому нагородили юних науковців 15:43 Хмельничан попереджають про небезпечні стихійні явища: прогноз погоди на 22 травня 15:06 Ціни на полуницю: за скільки продають у Хмельницькому і звідки привозять photo_camera 14:42 Навчання з серпня та по суботах: у МОН видали рекомендації для студентів 13:57 У день народження полеглого воїна на Хмельниччині відкрили пам’ятну дошку 13:16 Тіла двох потопельників дістали з водойм рятувальники на Хмельниччині 12:30 На Хмельниччині вбили 75-річного пенсіонера 11:15 Мешканцю Хмельниччини дали умовний термін за вбивство собаки 10:12 За весну на Хмельниччині висадили майже 2,9 мільйона дерев photo_camera 10:00 Шукаєте де вигідно придбати будівельні матеріали? Добірка будівельних баз та магазинів 09:08 У Хмельницькому проводять онлайн-опитування про громадський транспорт (АНКЕТА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up