Набір у патрульну поліцію: хмельничани роблять помилки при заповненні анкет

Набір у патрульну поліцію: хмельничани роблять помилки при заповненні анкет
  • Станом на вівторок, 14 червня, служити у складі  патрульної поліції Хмельницького зголосилися понад 200 людей.  
  • Майже кожну третю анкету відправила жінка. А 79% бажаючих - люди з вищою освітою.

Сьогодні - другий день прийому заявок до лав патрульної поліції Хмельницького.  Вже опрацьовано 213 анкет. Але лише 144 з них прийняли. За словами речника патрульної поліції Хмельницького Романа Мартинюка, при заповненні хмельничани роблять помилки або пропускають поля для обов’язкового заповнення.

- Сьогодні отримали більше анкет, ніж вчора. Але побачили помилки в даних, які внесли кандидати, - каже Роман Мартинюк. - Подають анкети також люди, які за віком не підпадають під набір. Дехто не зазначає освіту. Хтось вказує невірний мобільний телефон або ж адресу електронної пошти. А це важливі дані для зворотного зв’язку.

Бажаючим стати патрульними варто перевіряти усі внесені дані до відправлення. Адже пропускають цифри в ідентифікаційному коді чи помиляються, вписуючи дані паспорту.

Відео дня

Нагадаємо, з 12 червня до 1 липня триватиме набір до патрульної поліції. Відтак, протягом 20-ти діб подаватимуть анкети, а у разі великої кількості охочих, термін можуть збільшити.  За умовами, претендентом може стати кожен, кому від 20 до 35 років, без судимостей, з повною середньою чи вищою освітою. Онлайн-анкету потрібно заповнити на сайті Департаменту патрульної поліції. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Борис

    Ті що пройшли,також грамотністю не відрізняються :)
  • Волелюб Степовий

    Вот такі "грамотії" роблять помилки з долями людей.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up