Над Кам’янеччиною збили ще одну ракету. Уламки від неї досі шукають

Над Кам’янеччиною збили ще одну ракету. Уламки від неї досі шукають
  • Другу ракету знищили над Новодунаєвецькою тергромадою. 

  • На щастя, травмованих та загиблих немає.

Ранок 29 грудня видався неспокійним для України. Ще з ночі в центральних, східних та південних областях ввімкнули сирени. Згодом повітряна тривога поширилась на Захід, а окупанти запустили 69 ракет в повітряний простір нашої країни. На щастя, Сили ППО знизили 54 з них. 

Під час сьогоднішнього масованого ракетного удару вибухи пролунали у Києві, Полтавській, Львівській, Харковській, Миколаївській, Одеській, Сумській та Запорізькій областях. У багатьох регіонах повідомили про успішну роботу ППО. Детально ми писали про це у матеріалі Ракетна атака по Україні. Яка ситуація в сусідніх областях

Відео дня

Загалом у 9-ти областях спрацювало ППО, а ще в 3-х ракети влучили. Не оминуло й Хмельниччину. Спершу голова обласної військової адміністрації Сергій Гамалій повідомив, що в небі над Городоччиною збили ракету. Детальніше про це читайте в матеріалі Над Хмельниччиною збили ракету

Близько 15.30 інформацію в ОВА уточнили. Ще одну ракету збили над Кам’янеччиною —  в небі над Новодунаєвецькою тергромадою. 

— Оновлена інформація про сьогоднішню ракетну атаку! Під час повітряної тривоги силами ППО збито 2 крилатих ракети. Як повідомлялося раніше, 1-ну з них збили у Городоцькій тергромаді Хмельницького району, крім того ще 1-у було збито над територією Новодунаєвецької ТГ Кам'янець-Подільського району, — написав Сергій Гамалій. 

Уламки другої ракети наразі шукають спеціалісти. Гамалій додав, що внаслідок ракетної атаки влучань в критичну інфраструктуру області немає. Також немає травмованих та загиблих. 

Нагадаємо, від жовтня це вже 10-та масована ракетна атака про об’єктах критичної інфраструктури України. Тричі за цей час окупанти обстрілювали Хмельницький та ще більше — область. За цей період росіяни влучили ракетою по енергетичній підстанції в Хмельницькому.

Через це та систематичні обстріли по інших електропідстанціях країни хмельничани досі вимушені пристосовуватися до щоденних відключень електрики, а частина підприємств, магазинів та закладів міста працює на генераторах. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Наталія Іванова

    Дякую нашим ППО.
  • Tanja Freyuk

    Боже бережи наших Ангелів  -охоронців,які ризикуючи своїм життям бережуть наше!Захисти і спаси!
  • Nadezhda Petrovna

    СПАСИ І ПОМИЛУЙ ВАС ГОСПОДИ. ДЯКУЄМО  НАШИМ  ППО І ЗСУ
    ДЯКУЄМО ГОСПОДУ БОГУ. 🙏🙏🙏💛💙
  • Аня Захарьева

    Я Знищувала як могла🧚‍♀️🧜‍♂️

keyboard_arrow_up