Нічна атака “шахедами”. На Хмельниччині відпрацювала ППО

Нічна атака “шахедами”. На Хмельниччині відпрацювала ППО
  • У Хмельницькому районі лунали вибухи. 

  • Ворожі безпілотники летіли на Старокостянтинів. 

Чергова неспокійна ніч минула для жителів Хмельниччини. Ворог вкотре запустив ударні безпілотники в сторону західних областей. Повітряну тривогу на Хмельниччині оголосили о 22.52. Дрони із півдня Вінницької області рухались в сторону нашого регіону. О пів на дванадцяту ночі вони залетіли на територію області. Про переміщення “шахедів” інформували Повітряні Сили. 

Зрештою ударні дрони тримали напрямок на Старокостянтинів, тоді на Шепетівщину, а звідти полетіли в сторону Коростеня Житомирської області. Відбій на Хмельниччині оголосили о 2.11.

О 00.44 перший заступник керівника ОВА Сергій Тюрін повідомив, що в області пролунали звуки вибухів. Їх було чутно на території Хмельницького району. Це була робота ППО. 

Відео дня

— Сьогодні вночі, під час сигналу «Повітряна тривога», в області працювали сили ППО. Інформація стосовно потерпілих, травмованих та руйнувань не надходила, — зазначили в ОВА. 

Додамо, що під час цієї атаки протиповітряна оборона збила 9 “шахедів” із 10. Ворог запустив їх з Приморсько-Ахтарська рф. 

Також противником випустив 4 зенітні керовані ракети С-300 на Донецькому напрямку та одну крилату ракету «Іскандер-К» з району Джанкой (Крим).

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up